Ik heb even wat jassen besteld


De lente is onderweg en de kriebels voor een nieuwe garderobe sluipen er bij mij al behoorlijk in. Ik ga wel  proberen om echt alleen dingen aan te schaffen die ik daadwerkelijk nodig heb, want ik heb zo. ontzettend. veel. kleding! Afgelopen weekend heb ik één plank van mijn kast uitgezocht en daarvan konden al 4 gevulde boodschappentassen met oude kleding worden weggebracht.

Ik ben echt blij dat ik afgelopen september ben begonnen met het French Wardrobe System, want mijn koopgedrag is de laatste maanden flink verbeterd en dat wil ik graag zo houden. Het doel is om een garderobe samen te stellen waarbij je in de ochtend gewoon niet hoeft na te denken over wat je wilt aantrekken. Je pakt gewoon wat uit de kast en het matcht altijd <3 Dat lijkt me heerlijk haha~

Maar goed! Even terug naar de kern van dit artikel. Ik heb namelijk zojuist vijf jassen besteld voor ongeveer 250 euro (godzijdank heeft H&M een acceptgiro optie), en daarvan mag ik er van mezelf uiteindelijk eentje houden. Een nieuwe jas voor de lente is dit jaar echt noodzaak aangezien mijn oorspronkelijke parka een gat in de rechter mouw heeft. Dit zijn de jassen die ik heb besteld:Ik kan niet wachten om ze te passen! Ik hoop alleen niet dat ze allemaal leuk staan haha, want dan moeten er keuzes gemaakt worden en dat vind ik altijd zo lastig. Daarom nu alvast de vraag:

Welke stijl jas vinden jullie het leukste? De parka of de trenchcoat? 

Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat ik ze allemaal 'meh' vind, maar dat is geen probleem :) Dan gaat mijn zoektocht gewoon in andere winkels verder~

Als afsluiter van deze post nog even wat fijne inspiratie voor het combineren van jassen deze lente ;)

13 opmerkingen

 1. Ik vind die beige parka (staat 2de op de foto van de jassen die je hebt besteld) echt héél leuk! :-) Laat je weten welke je gehouden hebt? Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben erg benieuwd hoe die staat :) Ik zal het zeker laten weten!

   Verwijderen
 2. Ik vind de trenchcoat het leukst omdat deze overal bij past.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik neig op dit moment ook meer naar het aanschaffen van een trenchcoat

   Verwijderen
 3. Trenchcoat! Die is wat mij betreft zo klassiek dat hij nooit 'uit de mode' zal gaan, dus als je wilt investeren lijkt me dat een hele goede stap:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa precies ! En het is ook de bedoeling dat ik met deze jas weer even voort kan

   Verwijderen
 4. Hahaha ik moest wel even lachen toen je het eerst had over kleding weg doen en minder kopen, om vervolgens te vertellen dat je 5 jassen hebt besteld. Ik moet wel zeggen dat ik 5 jassen voor €250 nog best mee vind vallen aangezien jassen aardig prijzig kunnen zijn. Maar hopelijk wordt de keuze straks inderdaad niet al te moeilijk.
  Zelf ben ik meer van de trenchcoat. maar dat komt omdat parka's mij niet echt staan. Bij andere vind ik het vaak wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha jaa nu je het zegt staat het wel een beetje dom xD maar ik houdt natuurlijk uiteindelijk maar één (of geen) jas. Ik ben erg benieuwd wat mij leuker staat.

   Verwijderen
 5. Hm lastig. Ik vind een trenchcoat meer classic en een parka meer casual :)
  Maar je moet toch zelf de keuze maken Eva xD jij bent tenslotte degene die het moet dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt haha! Maar even rondvragen kan nooit kwaad ;) vooral als je erg twijfelt

   Verwijderen
 6. Ik zou zeggen de lichte trenchcoat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil zelf nog graag een lichte trenchcoat, maar ik moet zeggen dat de parka's er ook goed uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!