Bijkletsen: klussen, bloemen en terug naar kantoor

 Afgelopen weekend op zaterdag begonnen we aan het klussen in de tuin. We willen al heel lang de tuin verbouwen, maar steeds was er geen tijd of geld. Nu hebben we toch weinig afspraken en de kans dat we deze zomer veel tijd in onze eigen tuin gaan doorbrengen is groot. Het perfecte moment dus om er wat moois van te maken. Op de foto links zien jullie hoe de tuin er eerst uit zag en rechts na een dag klussen. We hadden die zaterdag alle stenen eruit gehaald. Een zwaar werkje maar gelukkig was het lekker weer en ik vond het best leuk om te doen ook.

 Diezelfde dag hebben we ook de nieuwe luxaflex opgehangen die al eerder was geleverd. We zijn erg blij met het resultaat! Het hout past mooi bij onze inrichting. Zo wordt het nog eens wat met ons huis. 
 De rest van het weekend bleef het heerlijk weer en daar hebben we van genoten. Met onze stoelen in het zand leek het net alsof we in een huisje aan het strand zaten haha.
 Dinsdag ging ik weer naar kantoor. Twee weken heb ik thuis gewerkt omdat ik bij mijn moeder langs was gegaan die Corona heeft/had. René (haar vriend) heeft zelfs een week in het ziekenhuis gelegen dus het was allemaal best heftig. Gelukkig is hij inmiddels weer thuis en gaat het steeds een beetje beter. Zelf heb ik nergens last van en Maikel ook niet. Daarom vinden ze het goed dat ik, na twee weken thuis zitten, weer naar kantoor kom. Daar ben ik blij om want thuis kan ik niet veel doen omdat ik nog niet goed ben ingewerkt. Op kantoor kan ik tenminste dingen scannen, post verwerken en de lunch klaarzetten. Hopelijk mag iedereen binnenkort ook weer naar kantoor komen, want het is wel saai zo met 6 man en allemaal in aparte kamers werken.

Links op de foto draag ik trouwens een oud shirt dat ik vond toen ik de kledingkast ging opruimen. Het is van mijn vader geweest. Hij heeft het in de jaren 90 meegenomen uit Sint Maarten. De print vind ik erg mooi.
En rechts op de foto een lekker bakkie koffie haha! Altijd weer genieten en even tot rust komen als ik koffie drink.
 Terwijl ik op kantoor zat werd er thuis hard gewerkt in de tuin aan de veranda. Met 2,5 dagen stond hij er al! Zo snel en we zijn er erg blij mee.
Op de foto rechts een mooie bos Blauweregen. Die zie je nu overal, een prachtig gezicht.
 Garrone is weer geopend! Ik had met al het mooie weer al een tijdje zin in ijs maar de meeste ijssalons waren nog gesloten. Toen ik hoorde dat Garrone weer open was wilde ik er direct naar toe. Afgelopen donderdag na werk zijn we dus lekker een ijsje gaan halen.
Terwijl we terug naar huis liepen kwamen we dit hart tegen dat met stoepkrijt is gemaakt. Verderop stond nog zo'n hart met erbij geschreven: pas op elkaar, houdt 1,5 meter afstand.
Ook vandaag is er weer in de tuin gewerkt. Vrijdag werden de tegels geleverd en nu ligt er al een deel in de tuin. Het begint steeds meer vorm te krijgen, zo leuk!
Daarnaast ben ik sinds een week weer bezig met Japans leren. Het is precies zo gegaan zoals ik dacht dat het zou gaan. Toen ik veel met Japan bezig was voor werk had ik geen zin om na werk er ook mee bezig te zijn. En nu werk ik in een andere sector en begint het weer te kriebelen om de taal op te pakken. Ik doe het wel rustig aan, gewoon af en toe een uurtje als ik daar zin in heb. Tot nu toe werkt dat heel goed :)

Hoe gaat het bij jullie? 

2 opmerkingen

  1. Leuk om te lezen. De tuin wordt heel mooi, ven benieuwd naar het resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Wij zijn ook heel benieuwd hoe de tuin eruit ziet als het over een paar weken af is :D Heel veel zin in!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!