Another day, another walk

 Sinds eind vorige week is mama positief getest op Corona en we zijn er vrijwel zeker van dat haar man René ook Corona heeft. Dat betekent dus dat ze voorlopig het huis helemaal niet meer uit kunnen/mogen. Gelukkig hebben ze kennissen en kinderen die in de buurt wonen en die dus boodschappen kunnen doen en de hond uitlaten. Maikel en ik droegen dit weekend ook ons steentje bij en zijn twee keer een lange wandeling met Lucky gaan maken.
Het is zeker geen straf om te doen, want het weer was heerlijk en zo komen wij ook weer een beetje aan onze lichaamsbeweging.
Na de wandeling hebben we op gepaste afstand nog even koffie gedronken en een beetje bijgekletst met mama en René. Ze voelen zich met vlagen heel koortsig en daarna dan weer best oke. Wel zijn ze continue heel moe en een beetje benauwd. Ik ben erg blij dat ze niet naar het ziekenhuis hoeven en hierna zijn ze als het goed is immuun voor het virus. Dat is ook een fijn vooruitzicht.


Vanmiddag ga ik weer naar hen toe om Lucky uit te laten. De uitlaatservice die ze hadden ingepland voor de komende weken heeft vanmorgen afgezegd voor de komende tijd. Ze zeggen dat het om "persoonlijke redenen" is, maar ik denk dat ze gewoon geen honden willen uitlaten van mensen die besmet zijn met het Coronavirus. Daar valt natuurlijk wat voor te zeggen, maar het komt nu wel even slecht uit😅. Maargoed! We komen er wel uit en hopelijk gaan mama en René zich snel weer wat beter voelen. Voor nu wens ik jullie in ieder geval een zonnige maandagmiddag toe, Xx

8 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!