Two outfits with the burgundy red sweater

(English below) In de uitverkoop kocht ik begin 2019 deze trui. Tussen alle truien viel het me meteen op; die wijnrode kleur. De trui is daarnaast ook goed in elkaar gezet en voelt heerlijk zacht aan. Het enige nadeel is dat hij vrij kort is, maar met mijn zwarte spijkerrok en flared broek kan ik hem prima combineren. Deze wijnrode kleur is mijn favoriet deze winter en heb ik de laatste weken veel gedragen. Ik heb namelijk een blouse, shirt en trui in deze kleur.
Toch hoop ik dat ik alle deze trui snel mag opbergen en de lente kleding tevoorschijn kan halen. Hoe mooi die wijnrode kleur ook is, ik heb behoefte aan lichtere tinten. Daarnaast heb ik besloten om vanaf nu weer zo min mogelijk kleding bij de grote ketens te kopen en meer tweedehands en eerlijke kleding te shoppen. Dat is beter voor de aarde en bovendien is tweedehands winkelen ook gewoon hartstikke leuk! Fijne avond allemaal Xx

English: I bought this sweater in the beginning of 2019 during the sale. What really stood out for me between all the other sweaters was the color: burdundy red. Besides that the sweater is made of strong material and feels really soft. The only downside is that it's rather short, but with my black A-line skirt and flared pants it's still easy to style. This winter, Burdundy red has been my favourite color and I've worn it a lot the past few weeks. Right now I own a Burgundy red sweater, blouse and top. 
Still, I hope that soon I can pack up this sweater together with my other winterclothes and welcome Spring. I'm longing for brighter colors so much. Besides that, I've decided to stop buying from big brands and start buying more second-hand and ethical clothing. It's better for the earth and thriftshopping is also so much fun to do! Have a nice evening my lovelies Xx

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!