Life in 2019 - Part 2

 (English below) Nadat ik haar boek voor kerst had gekregen en ze een week later ook nog een serie op Netflix kreeg, kon ik er niet meer onderuit; Marie Kondo had me overtuigd om mijn leven te ordenen. Het eerste project in het opruimproces was op kledingkast. Het koste even wat moeite maar het resultaat mag er zijn :) De opvouwtechniek heeft me echt verrast! Zo simpel en het ziet er echt goed geordend uit.


English: After I got her book for Christmas and her show started on Netflix I couldn't run from her anymore; Marie Kondo had my full attention. The first tidy-up project was the closet. It took some time but the result is great :) The folding techniques that she uses are so easy and it really looks nice and tidy!
1. Sneeuwww! De winter is toch wel het leukste met sneeuw. Maikel en ik maakte lekker een wandeling toen de meeste sneeuw er nog lag.
2. De kerk stond er die dag ook mooi bij!

1. Snowww! Winter is most beautiful when it snowes, don't you agree? Maikel and I made a walk when the snow was still good. 
2. The church looked really nice then! 
3. Zo nu en dan pak ik mijn schetsblok er weer bij. Deze Valentino tas was best een uitdaging, maar alle details maken het het resultaat wel extra leuk.
4. Één van mijn favoriete nummer van dit moment.

3. Now and then I start sketching again. This Valentino bag was quite a challenge but the all the detail make the result extra nice. 
4. One of my favourite songs of this moment. 
5. Afgelopen week begon het weer te sneeuwen dus trok ik mijn Hunter laarzen weer aan. Elke keer dat het hard regent of sneeuwt grijp ik mijn kans om ze te dragen haha!
6. Sushi en Prosecco borrel op het werk.

5. Last week it started snowing again so I wore my Hunter boots. Every time it rains or starts snowing I grab the chance to wear them haha.
6. Sushi and Prosecco toast at work. 
 7. Afgelopen week las ik het boek "Primaten van park Avenue" uit. Ik vond het een aardig boek. De memoires waren leuk om te lezen maar het theoretische gedeelte waarbij de auteur dierengedrag vergelijkt met Upper East Siders had van mij niet gehoeven.
8. Aan het begin van het boek dat ik op dit moment lees stond deze zin: We schrijven om het leven tweemaal te proeven; een keer in het moment en een keer in terugblik. Dat is echt precies de reden waarom ik al jaren blog!

7. Last week I finished "Primates of Park Avenue". I liked the memoires, but the theoretical parts were the author compares animals to the Upper East Siders were not so interesting in my opinion.
8. At the beginning of the book that I'm reading now was this sentence: We write to experience life twice; once in the moment and once in the retrospect. That is exactly why I've been blogging all these years. 
 9. Samen met een vriendin bezocht ik vorig weekend de Ijhallen markt. Altijd weer leuk om daar rond te lopen en we zijn beiden goed geslaagd.
10. Na het tweedehands winkelen hadden we trek gekregen en besloten we te gaan lunchen bij Wagamama. De Donburi is zo lekker daar!

9. I went to a fleemarket together with a friend. I love to look for cool clothes and we both found some really nice things. 
10. All that thriftshopping makes you hungry, so we had lunch at Wagamama. The Donburi is soooo good!
Het sporten gaat nog steeds goed (zo'n 3x per week) en de motivatie neemt gelukkig nog niet af haha! 
Still got enough motivation to go to the gym for 3 times a week. 
11. Outfit van afgelopen zaterdag. Het shirtje en colbert zijn tweedehands vondsten. Ik wil meer tweedehands gaan winkelen en minder bij de grote ketens :)
12. Het weer gisteren was zoooo heerlijk! <3 Indy genoot ook van de zon. Ik kan niet wachten tot het lente wordt, deze donkere dagen beginnen nu wel een beetje te vervelen...

11. Last Saturdays look. The top and blazer are thrifted. I'd like to start wearing more second-hand clothes and shop less at big brands :)
12. The weather yesterday was just amazing! <3 Our cat also really enjoyed the sun. I can't wait for Spring to arrive. These dark days are getting really boring now...

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!