OUTFIT | Who's calling?

 Ik kan niet geloven dat april alweer op zijn eind is! Ik zeg vaker dat de tijd snel gaat, maar dit jaar is het echt extreem. De weken vliegen voorbij. Elke keer als ik denk dat het nog maar pas geleden is dat ik een blogpost heb geschreven, blijkt het alweer een week geleden te zijn. Mijn voornemen voor de maand mei is om weer vaker te bloggen. (Outfit)foto's maak ik namelijk regelmatig, alleen staan ze vervolgens op mijn telefoon en doe ik er niks mee...

Hoe hebben jullie gisteren Koningsdag gevierd? Ik ben met Maikel naar Alkmaar gegaan en daar hebben we met zijn vrienden gezellig gekletst en later op de dag gedanst in de kroeg. Het weer viel enorm mee! Er viel maar één zware bui en verder scheen de zon.
Zo lekker ook dat het vandaag pas zaterdag is! Het voelt als een zondag en elke keer moet ik mezelf eraan herinneren dat we morgen ook nog vrij zijn. Wat een straf haha!

Deze broek van de Zara is trouwens één van de beste aankopen van 2018 tot nu toe. Hij zit heerlijk en past echt overal bij 💓 Wat vinden jullie van deze outfit? Fijne zaterdag!
 De straten stonden vol met kersenbloesems 💕🌸
Daar moest ik natuurlijk wel even wat foto's van maken ;)
Shirt: Ted Baker
Vest: H&M
Broek : Zara 
Schoenen: River Island (tweedehands) 

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!