OUTFIT | De eerste zomerse dagen

 De eerste zomerse dagen van 2018 zijn een feit! Het was het zelfs op een gegeven moment 22 graden in de zon, heerlijk! Ik kon het dan ook niet laten om direct mijn nieuwe bloemenbroek aan te doen. Die is echt perfect voor de zomer.

Samen met vriendinnen ging ik gisteren bij Meneer Frans (in Haarlem) eten. Deze lunchroom heeft een kleine binnenplaats waar je lekker uit de wind kunt zitten. Gelukkig hadden we gereserveerd want het was natuurlijk bomvol. Omdat ze geen vegan gerechten op de kaart hebben koos ik voor gegrilde tonijn met avocado toast. Daar deelden we een fles wijn bij, erg lekker!

Na de lunch hebben we nog even door de stad gelopen, maar het was zo druk dat we het al snel gezien hadden. Hudson's Bay is dit weekend voor het eerst open en daar wilde iedereen natuurlijk even een kijkje nemen. Het zit in het pand van de V&D en het voelt ook precies zoals de V&D wanneer je er binnenkomt, nostalgisch.

Ook vandaag hebben we weer van de zon genoten. Lekker relaxen in de tuin en Maikel en ik zijn ook nog even de stad in gegaan om op een terrasje te zitten. De voorspelling voor de komende dagen geeft weer veel regen aan, maar dan zit ik toch vooral op kantoor dus dat maakt niet zoveel uit😋 Wat hebben jullie allemaal gedaan dit weekend? Ook zo genoten van het heerlijke weer? 
Het interieur van Meneer Frans is zo leuk! 

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!