First Beach Day of 2018

 Ieder jaar doen we in de lente veel dingen weer "voor het eerst". Voor het eerst zonder jas naar buiten, voor het eerst buiten eten in de tuin, voor het eerst op het terras en voor het eerst weer lekker naar het strand.
Dat laatste is precies wat Maikel en ik gisteren gedaan hebben. We waren onderweg naar huis van een verjaardag in Alkmaar toen we het idee kregen om op het strand wat te gaan eten. En we waren niet de enige! Er waren veel mensen die een strandwandeling maakte of ook lekker bij een strandtent zaten. We kozen uiteindelijk om bij strandtent San Blas te gaan eten. Op het menu staat een heerlijke vegetarische Roti met naanbrood. Zo goed!! We genoten van het uitzicht op de zee en de relaxte sfeer.
Na het eten hebben we nog een korte wandeling langs de zee gemaakt. Even uitwaaien en de mooie zonsondergang bekijken. Zo s'avonds naar het strand gaan wil ik deze lente/zomer echt vaker gaan doen. Het is zo ontspannend en ook leuk om samen te doen. Houden jullie ook van strandwandelingen?

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!