Inktober week 2

In de maand oktober doe ik mee aan de Inktober Challenge en laat ik elke week zien welke illustraties ik gemaakt. De tweede week begon erg goed en ik merk nu wel duidelijk dat ik doordeweeks echt in een lekker ritme zit. Na het avondeten ga ik direct aan de slag en voor het slapen gaan rond ik de illustratie af. In het weekend is het vaak lastiger om te tekenen omdat er dan meerdere afspraken op de planning staan die meestal langer duren dan gepland. Toch heb ik deze week weer vier nieuwe illustraties gemaakt die ik graag met jullie deel :)
Dag 10: Gigantic. Het thema van dag 10 was 'gigantisch'. De Louis Vuitton Neverfull tas kwam direct in me op omdat deze zo ontzettend veel ruimte heeft voor al je spullen. Ideaal ook als je gaat reizen. 

Dag 11: Run. Dit was ook een redelijk makkelijk thema. Bij het woord hardlopen denk ik direct aan goede schoenen en de Nike Free Run schoenen doen dit thema zeker eer aan. Het design is natuurlijk redelijk simpel, en daarom wilde ik mezelf uitdagen door de stof structuur in beeld te brengen. 
 Dag 12: Shattered. Dit thema vond ik wel erg lastig. Hoe ging ik in godsnaam een gebroken item illustreren... Op dit soort momenten val ik eigenlijk altijd terug op Google. Al zoekende vond ik een plaatje van een gebroken brillenglas en toen was het idee geboren, haha! De zonnebrillen van Dolce&Gabanna zijn zo ontzettend leuk. Ooit hoop ik er eentje voor mezelf aan te schaffen. 
Dag 15: Mysterious. Dag 13 en 14 vielen dus compleet in het water vanwege het weekend. Zondag begon ik aan deze illustratie maar het was zulk lekker weer dat ik besloot een wandeling te maken in plaats van verder te tekenen. Zojuist heb ik de illustratie afgerond en ik ben best tevreden over het resultaat. Zo nu en dan mensen tekenen is een leuke afwisseling met de kleding en accessoires. 

Welke illustratie is jou favoriet?
Wil je meer van mijn illustraties zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram


16 opmerkingen

 1. De Louis Vuitton illustratie vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De hardloopschoen omdat ik zelf elke dag ga hardlopen : ) Dus dat past er goed bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Een vriendin van mij doet hier ook aan mee dus ik zie elke dag geweldige tekeningen langs komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtie illustraties
  ook leuk zo per thema!

  liefs
  KArlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Nike's zijn echt geweldig. Je kan echt mooi tekenen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie tekeningen weer zeg! Vooral de laatste tekening vind ik echt super! Zoveel details... wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw zo gaaf gedaan! Ik vind de hardloopschoenen het leukste gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat tof, vooral die bril heb je mooi gedaan. Wat een grappige tag ook, nooit eerder voorbij zien komen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!