OUTFIT | New Trenchcoat

 Afgelopen dagen was het echt herfst. Harde wind, super veel regen en zeker geen zomerse temperaturen meer. De regen mag wel wat minder, want zo blijven al die mooie blaadjes natuurlijk niet hangen... Het bedenken van nieuwe herfst looks vind ik geweldig! Broeken met ruitjes en strepen, enkellaarsjes, sjaals ennnn mijn nieuwe trenchcoat. Die kon ik afgelopen weekend voor het eerst aan en ik ben er zo blij mee! Die ga ik zeker veel dragen deze herfst. Hebben jullie al nieuwe herfst kleding gekocht?
Trenchcoat: Benetton
Jeans: H&M
Laarsjes: Topshop
Tas: Tweedehands

4 opmerkingen

 1. Mooie foto's en outfit. Ik ben dol op de trenchcoat! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke jas zeg! En ja, ik heb al aardig wat nieuwe kleren gekocht voor de herfst! Vooral veel truien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Eva <3 ben er ook erg blij mee! En leukkkk, truien zijn altijd fijn.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!