Arrived in Tokyo!

Het is zover! Voor het eerst ben ik alleen op reis, en wel naar Japan. Deels voor werk en deels voor mezelf. Ik ben nog steeds best nerveus voor de meetings van de komende drie dagen, maar de eerste vlucht en dag in Tokyo verliepen erg goed dus dat stelt wel gerust.

Wat een geluk had ik met twee lege stoelen naast mij op de vlucht! Ik heb bijna de hele tijd lekker languit gelegen. Dat maakte het een stuk dragelijker, maar toch blijft 11 uur vliegen lang. Ik was zo moe toen ik de hotelkamer binnenstapte. Het liefste was ik direct in bed gedoken, maar dan komen we natuurlijk nooit van die jetlag af. Dus heb ik me omgekleed en ben naar Harajuku, Omote-sando en Shibuya gegaan. Bij Omote-sando was ik nog nooit geweest maar dat zijn echt meer de luxe winkels zoals Prada, YSL en Chanel die we in Nederland ook hebben. De buurt was wel mooi maar verder vond ik het niet zo bijzonder. Harajuku en Shibuya waren weer geweldig! Ik kan echt uren in die kleine winkeltjes op Takeshita-dori rondkijken en ook het 109 warenhuis blijft leuk. Nog geen aankopen gedaan, behalve een tijdschrift, maar wie weet komt dat de laatste dagen nog. De middag sloot ik af met sushi en nu lig ik lekker, gedoucht en wel, in het zachte hotelbed dit artikel te tikken. Hopelijk gaat het slapen zo een beetje lukken, maar zoals het nu voelt denk ik van wel. Jullie zien snel een volgende update verschijnen van mijn tijd hier in Japan! Weltrustenn xx
 Overal kom je in Harajuku deze gevulde crêpes tegen, zo lekker <3
 Tof design op de Para winkel in Omote-sando
 Shibuya crossing
 sushiiiii <3
 Het altijd drukke Takeshita-dori in Harajuku
 Het uitzicht vanaf mijn hotelkamer
De kamer waar ik de komende drie nachten slaap. 
 Shibuya in het donker

4 opmerkingen

 1. Geniet ervan Eva! Je foto's zijn gorgeous <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieverd wat ziet het er weer heerlijk en mooi uit. Ik denk dat je een mooie week tegemoet gaat en zag ook al dat je contact hebt met meiden uit Nederland. Leuk!!

  Veel Plezier xxx Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje!! Jaa het was echt heel leuk om die te leren kennen en om samen de laatste avond nog even Tokyo in te gaan. Nu heb ik weer een andere groep, wat minder leuk maar de omgeving is wel erg mooi :) xxx

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!