Hello September!

De eerste 3 dagen van september zijn alweer voorbij, gewoon zomaar zonder dat ik het echt door had. Misschien komt het wel doordat het juist deze dagen nog wat zomers aanvoelt. Als het had geregend dan had het misschien al meer als september aangevoeld, al hoor je mij niet klagen over dit mooie weer 😉 

September wordt een bijzondere maand omdat ik twee dingen voor het eerst in mijn leven ga ondernemen. Daarnaast is het ook de overgangsmaand naar de herfst en dat geeft altijd weer het fijne gevoel van een soort nieuwe start. Dit zijn mijn plannen voor september:

Terug naar Japan!
Jawel laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Halverwege september ga ik voor 1 week naar Japan! Niet voor vakantie maar voor werk en dat maakt het extra spannend. Ik vind het echt tof dat ik door werk naar Japan wordt gestuurd voor een aantal meetings, maar aan de andere kant wordt ik er ook mega zenuwachtig van. Stel dat ik het totaaalll verpruts! 
Eerst zal ik 3 dagen in Tokyo verblijven voor wat meetings, daarna reis ik met een groepje naar het noorden van Japan (Tohoku) voor een 3 daagse rondtrek, en de laatste twee dagen van de reis heb ik zelf een hotel bijgeboekt zodat ik nog even van Tokyo kan genieten. Dit wordt de allereerste keer dat ik helemaal alleen reis. Zo spannend! Ik neem mijn laptop mee en zal jullie zeker op de hoogte houden van mijn reisje!

Garderobe herordenen 
Voordat de herfst echt begint wil ik proberen nog wat zomerkleding te verkopen en mijn kast echt goed uit te pluizen om te zien wat ik nou wel en niet draag. Uiteindelijk hoop ik een minimale garderobe over te houden met alleen de kledingstukken die ik echt graag en vaak draag en die ik veel kan combineren. Hopelijk heb ik dan s'ochtends nooit meer een kleding crisis. 

Veganistisch eten en drinken
De laatste tijd probeerde ik al wel wat gezonder te eten, maar de documentaire "what the health" die ik donderdag met mijn broertje en vriend keek, gaf de echte doorslag. Over deze documentaire ga ik nog apart bloggen, maar wow, wat een eye-opener was dat zeg! We besloten diezelfde avond nog dat we een maand lang gaan proberen om veganistisch te eten en drinken. Als het bevalt dan willen we het natuurlijk volhouden, maar eerst eens kijken hoe het überhaupt gaat. 

Wat zijn jullie plannen tot nu toe voor september?  

* afbeeldingen komen van Pinterest en Weheartit

2 opmerkingen

  1. Gaaf dat je naar Japan gaat! mooie ervaring! Ik ga op vakantie naar Spanje voor 10 dagen deze maand. Superveel zin in.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa heb er ook echt steeds meer zin in :D en ah Spanje is ook echt leuk! Veel plezier alvast xx

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!