Weekoverzicht #2 - 1K, Outfits en dagje Den Bosch

Het is alweer dinsdag en vandaag ben ik een dagje ziek thuis. Ik weet niet of het komt door de seizoenswisseling of omdat ik te weinig vitamines binnen krijg, maar ik ben echt snotverkouden... Vandaag breng ik dus een dagje in bed door, lekker even goed uitrusten, lezen en Gossip Girl kijken (alvast inspiratie opdoen voor NY hihi). Daarnaast heb ik ook even de tijd om dit artikel te schrijven, want afgelopen week zijn er toch weer een aantal leuke dingen gebeurd :)
1. Maandag avond ging ik lekker vroeg naar bed om nog even te kunnen lezen.
2. Het thema voor de 30-dagen outfit challenge van afgelopen dinsdag was: Over the knee laarzen. 
3. Dinsdag ochtend begon goed met een peer, sinaasappel, munt smoothie :)

 1. Na iets meer dan een jaar heeft mijn Instagram 1000 volgers bereikt! Trots ^^
2 - 3. Meteen die dinsdagavond begon ik met een nieuwe illustratie want aan motivatie was zeker geen gebrek haha. Deze ananasschoen van Dolce&Gabanna is bijna meer een kunstwerk dan een schoen. Op mijn Instagram kunnen jullie het ingekleurde eind-resultaat terugvinden. 
 1. Donderdag was de challenge voor de outfit: a pop of red. Ik koos voor mijn rode Vans en doordat de rest van mijn outfit redelijk donker was, sprongen ze er goed uit. 
2 -3. Om te vieren dat ik 1k volgers op Instagram heb bereikt besloot ik donuts te tekenen. Dat was nog best een uitdaging en uiteindelijk was ik niet echt blij met het resultaat. Nooit gedacht dat donuts tekenen lastiger zou zijn dan het tekenen van mode :')
4. Een close-up van mijn rode Vans met super sexy gestippelde sokken. 
 1 -2. Zaterdag hadden we een familiedag van Maikel's familie in Den Bosch. Rond 10 uur gingen we met de auto op weg. Lekker rijden in het zonnetje. 
3. Onderweg maakte we een tussenstop bij de Starbucks. Niks beters dan de dag beginnen met koffie. 
 1. Eenmaal aangekomen in Den Bosch kregen we eerst een uitgebreide lunch. Ik vond het in het begin wel lastig om gesprekken te voeren met mensen omdat (ondanks dat Maikel en ik al 5 jaar een relatie hebben) ik hen nog maar 2x had gezien. 
2. Gelukkig ging het naar mate de dag vorderde steeds beter, en het mooie weer hielp ook mee ;)
3. Selfie in de auto met panorama dak. 
1. Zondag was een rustige dag. We hebben uitgeslapen, even gesport en ik besloot aan een nieuwe tekening te beginnen. Het begint altijd met een rommelige schets. Vooral het uitvegen van de lijnen  waar ik met mijn hand overheen ga is echt vervelend...
2. Als avondeten hadden we salade Caprese en keken we Boer Zoekt Vrouw Internationaal. 
3. Het is zo heerlijk dat het nu tot een uur of 8 nog licht is buiten. Na het eten kon ik nog even mijn tekening verder inkleuren. 


Morgen zitten we alweer op de helft van de nieuwe week. Het gaat zo ontzettend hard!! 
Gelukkig wordt het weer steeds beter en ik merk dat iedereen daardoor ook relaxter wordt en een beter humeur krijgt. Wat staat er bij jullie deze week op de planning?

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!