Weekoverzicht #1 - Zonneschijn, Outfits en Tekenen

Ik heb lang getwijfeld over wat ik met deze blog wil gaan doen. Sketchnstyle is meer voor collages en mode artikelen, en ik heb altijd gezegd dat ik op MyMerryMorning mijn persoonlijke verhalen wil blijven delen. Maar tot nu toe is dat er nog niet zo van gekomen...

Doordat ik nu full-time werk maak ik niet meer zoveel spannende dingen mee waar ik volledige artikelen over kan schrijven, en bovendien heb ik naast het bijhouden van mijn illustratie-Instagram en andere blog niet zoveel tijd meer voor deze blog. Dat vind ik wel echt jammer, want als ik de artikelen van deze blog van de vorige jaren teruglees, dan krijg ik direct een nostalgisch gevoel. Het is gewoon leuk om even terug te lezen wat ik toen der tijd allemaal deed.

Daarom wil ik vanaf nu het concept gaan invoeren dat ik weer 1x per week een overzicht van fototjes ga plaatsen met korte teksten over wat er die week allemaal gebeurd is. Dit zal over van alles gaan: gerechten, tekeningen, selfies, ect ect. Het dagelijks leven om zo mar te zeggen.
Vandaag dus het eerste foto overzicht :) Want het blijft gewoon leuk om herinneringen vast te leggen. Xx

1. Samen met een aantal andere meiden doe ik mee aan een 30-dagen outfit challenge. Elke weekdag is er een nieuw thema waar we onze outfits op aanpassen. Dit was dag 12 met als thema 'iets uit de natuur', dus koos ik voor mijn jurkje met fretjes.
2. Al in december had ik dit experiment gekocht bij Flying Tiger, maar ik was het totaal vergeten. Afgelopen weekend testte we het en het werkte beter dan ik had verwacht. Ook wel leuk zo'n roze boompje nu de lente op de hoek ligt.
3. Zaterdagavond had ik een feestje waarbij ook wat oud-klasgenoten van OTC langskwamen. Echt leuk om die mensen weer eens te spreken en te zien hoe het met ze gaat :)
 1. Dat weekend hadden Maikel en zijn vrienden de tuin onder handen genomen. Wat een verschil!! Ik wist wel dat de tuin vies was maar had niet verwacht dat het verschil zo groot zou zijn haha. Nu is de tuin helemaal klaar voor de lente/zomer.
2. Indy in actie ;)
3. Dag 14 van de outfit-challenge: een item met kant.
 1 - 6. De avond van de verziekingsuitslag vond ik even de rust om te tekenen. Het design van dit Furla tasje vind ik zo mooi! In het echt is hij mosterd geel van kleur en rode bladeren. Ik moet zeggen dat het heerlijk was om te tekenen en onder tussen naar de verkiezingsuitslagen te luisteren. Ik heb btw op Partij Van De Dieren gestemd. Jullie?
1. Woensdag maakte ik Japanse Ramen. Het was een recept uit de Allerhande en ik was er een beetje sceptisch over, maar het resultaat mocht er zijn ;)
2. En dat moest natuurlijk worden vastgelegd. Joost wordt inmiddels helemaal gek van alle eet-foto's die worden gemaakt bij ons thuis haha!
1 en 3. Ik heb mijn colbertjes weer helemaal herontdekt dankzij de outfit-challenge :D Recht was het thema 'all black' en links 'een kleur die jou vrolijk maakt'.
2. Lekker in het zonnetje wandelen. Eindelijk kon ik weer eens een zonnebril op.
1. Vandaag bestaat mijn illustratie-Instagram 1 jaar! Het leek mij daarom leuk om een champagne fles te tekenen en wat beter dan een special edition van Moët&Chandon. 
2. Mama kwam in de middag langs om een filmpje waar ik aan heb gewerkt op te halen, als bedankje voor het werk kreeg ik van haar de nieuwe Harper's Bazaar <3
3. En toen was de tekening bijna klaar :) De laatste tijd ben ik echt fan van zwart-wit potloodtekeningen. 
En het resultaat! 

Dat was het voor deze week. Morgen gaan we weer hard aan de slag op kantoor, maar gelukkig nog maar 2 weekjes 5 dagen werken :)

Fijne avond allemaal!

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!