Wat Ik Kocht Van Mijn Eerste Salaris

 Op 3 november was ik alweer een maand werkzaam bij het reisbureau en dat betekende dus dat mijn eerste salaris ook was overgemaakt. Ik heb altijd gezegd dat ik van mijn eerste salaris iets moois wilde kopen en dat heb ik dan ook gedaan, alleen kon ik niet wachten tot ik het geld ook daadwerkelijk op mijn rekening had. Huh? Ja, het zit dus zo: In Rome kwamen we een Michael Kors winkel tegen en aangezien een Michael Kors tas al eeuwen op mijn lijstje stond, ging ik snel even binnen kijken. Wat bleek, ze hadden dikke uitverkoop van 50% korting op een deel van de collectie! Dat had ik nog niet eerder gezien bij Michael Kors, meestal hebben ze bij de Bijenkorf wel korting op Michael Kors tassen, maar nooit meer dan 30%. Ik was dus door het dolle heen en wist dat ik hier mijn slag moest slaan. Ik bleef uiteindelijk twijfelen tussen twee tasjes en besloot in het kader van 'je leeft maar 1 keer, dus geniet ervan', allebei de tasjes te kopen. Thank god voor mijn credit card haha! 💖 En zodoende kwam ik thuis met twee tasjes van Michael Kors die mij herinneren aan een geweldig weekendje Rome en aan mijn eerste salaris~


Wat hebben jullie van je eerste salaris gekocht? 
Of wat zijn jullie van plan om van je eerste salaris te kopen? 

11 opmerkingen

 1. prachtige tasjes ! Ik kocht een tablet van mijn eerste salaris.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tasjes! En heel erg fijn om zoiets moois te kopen van je eerste salaris ;) Ik ga trouwens ook akkoord met je uitspraak! Je leeft maar 1x!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja toch! het zou zonde zijn als je later terugkijkt en spijt hebt van alles dat je niet hebt kunnen doen :)

   Verwijderen
  2. Inderdaad! Het is cliché maar je weet nooit hoe het leven verder loopt dus in de mate van het mogelijke, gewoon doen waar je zin in hebt!

   Verwijderen
 3. Leuk zulke aandenken aan je vakantie! Ik heb zelf echt niks met dat merk maar die witte variant vind ik wel leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien heb je je eerste salaris goed besteed haha! Mijn salaris is nog niet zo hoog, aangezien ik parttime werk naast mijn opleiding bij een supermarkt. Ik denk dat mijn eerste 'echte' salaris uit zal gaan naar een citytripje<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook een leuk idee ! Ik ben zelf ook van plan om vanaf januari elke maand een deel van mijn salaris aan de kant te zetten en te sparen voor een reisje New York

   Verwijderen
 5. Wat een mooie tassen! Echt heel leuk dat je dit ook speciaal met je eerste salaris hebt gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!