December Wishlist

December 2016 wishlist


De feestdagen liggen alweer om de hoek en dus is het weer tijd voor een wishlist! Ondanks dat ik eind oktober nog uitgebreid geshopt heb, was het totaal niet moeilijk om een wishlist in elkaar te zetten haha! Sommige dingen zijn gewoon altijd leuk om te krijgen. Met een mooie Chanel nagellak, een leuk tijdschrift of een fijne geurkaars maak je mij al snel blij. Daarnaast staat een Starbucks mok met kerstversiering op mijn lijstje en een goed paar (leren) handschoenen. Natuurlijk is het ook altijd leuk om wat dingen toe te voegen waarvan je eigenlijk al weet dat je ze niet krijgt, maar het blijven nou eenmaal wensen dus die horen er ook bij vind ik 😉

Vanaf januari ben ik van plan om spaardoelen in te stellen voor luxe items. Bovenaan staan deze prachtige Gucci loafers. Ik vind het design erg mooi en de schoenen hebben zo'n luxe uitstraling. Ik zou graag mijn kledingkast een beetje upgraden en luxe items combineren met budget items van H&M, Zara ect.

Een kettinkje van Tiffany&Co staat ook op de wishlist. Ik heb een armbandje van het merk en die draag ik veel op speciale gelegenheden, tijdens belangrijke presentaties en op feestjes. Het voelt een beetje als een geluksarmbandje, ook omdat ik het van mijn ouders heb gekregen. Ik zou het setje graag compleet willen maken met het kettinkje waar ook het blauwe hartje in verwerkt is 💙.

Last but not least, staat een lipgloss van Dior op mijn op mijn wishlist. Nu draag is liever weinig dan veel make-up, maar een mooie lippenstift trekt mij wel. Alleen is lippenstift vaak direct zo heftig en hebben mijn lippen het nogal te verduren in de winter. Een hydraterende gloss lijkt mij daarom goed om mee te beginnen en Dior heeft fijne zachte kleuren waar lovend over gesproken wordt.

Wat staat er op jou december wishlist?

2 opmerkingen

  1. Wat een leuke wishlist is dit zeg, alle luxe producten vind ik ook heel mooi! Goed om daar voor te sparen, maakt het extra leuk haha. X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! :) jaa het duurt wat langer als je spaart maar dan voelt het wel extra goed als je dan uiteindelijk het product/item kan kopen

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!