Shoppen met Rachelle en de Japanmarkt

We gaan even terug in de tijd naar 24 en 26 juni. Ik had deze foto's al een tijdje op mijn mobiel staan, maar steeds vergat ik om er over te bloggen, dus bij deze ;) 24 juni sprak ik met Rachelle af om in Amsterdam te gaan shoppen. 

In de Van Haren zagen we deze toffe Nikes die we allebei erg leuk vonden. Maar helaas hadden ze mijn maat niet meer. Rachelle nam de blauwe Nikes wel mee naar huis. Het zijn echt ideale schoenen voor Japan :)
In de Forever21 vond ik nog dit leuke shirtje. Die ga ik sowieso aan doen naar Mysteryland als het mooi weer is :)

 Op 26 juni ben ik met Rachelle en Sophie naar de Japanmarkt in het Loyd Hotel in Amsterdam geweest. Het is altijd leuk om langs alle kraampjes te lopen en dit keer was er ook veel om te proeven. Het was alleen best wel duur dus konden we niet echt veel uitproberen. We kozen voor onigiri rijstballen, zie afbeelding linksboven, en Taiyaki. Dit is een soort van wafel gevuld met bonenpasta, custard of chocolade, zie afbeelding linksonder. 
Ook kocht ik nog mijn favoriete Genmaicha thee, dit is een groene thee met gepofte rijst. Erg lekker :)


Dat was het even voor vandaag. Nu ga ik mijn spullen pakken voor de hoelahoeples en vanavond alles klaarleggen voor de diploma uitreiking van morgen. 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!