14/07/16 - De Diploma-uitreiking

 Op 14 juli 2016 was het dan eindelijk zover: de diploma-uitreiking waar ik de laatste maanden zo erg naar uit keek, vond die dag plaats. Er zijn veel foto's gemaakt en aan de hand daarvan zal ik jullie vertellen over deze geslaagde (letterlijk) en gezellige dag :) Kijken jullie mee?
Voor deze speciale gelegenheid wilde ik graag mijn nagels laten doen bij een nagelsalon, maar omdat ik dat nogal laat bedacht was er nergens nog plek. Dan maar zelf het heft in handen nemen, en dit is het resultaat :) Het lukte niet om erg duidelijke foto's te maken maar zo krijgen jullie wel een idee. 
 Ik was aanvankelijk van plan om een jurkje met rode rozen te dragen (vandaar ook de rode nagels), maar ik ben toch last-minute van gedachten veranderd. Dit jurkje paste net wat beter bij de gelegenheid, en het matcht met mijn moeders outfit haha~
Van Haarlem naar Rijckholt is het zo'n 3 uur rijden. Best lang dus. Gelukkig is er altijd nog Snapchat om te tijd te doden :P
Sophie en ik kwamen tegelijkertijd aan bij het kasteel. Daar hadden zich al behoorlijk wat mensen verzameld. De docenten liepen rond en deelde corsages uit, echt super leuk bedacht! 
 Toen startte de ceremonie en gingen we allemaal naar binnen (dat was trouwens prima getimed want het begon net te regenen). Één voor één werden de leerlingen naar voren geroepen om het diploma te tekenen en daarnaast werd er over iedere leerling een stukje voorgelezen. Rachelle had voor mij een stukje geschreven, heel lief. 
 Een groepsfoto zoals we dat van onze klas gewend zijn, lekker gek ;) 
 Zelfs de leraren deden mee met de gekke poses haha! 
Er zijn zoooo ontzettend veel foto's gemaakt, maar ik denk dat ik de foto links van Rachelle, Sophie en mij het leukste vind :) Zo met zijn drietjes hebben we de ups & downs van OTC meegemaakt en ik weet zeker dat we nu we geslaagd zijn, onze hechte vriendschap gewoon voortzetten. 

De hele dag was goed verzorgd en ontzettend leuk. Ik heb veel mensen succes gewenst en gedag gezegd waarvan ik weet dat ik ze waarschijnlijk nooit meer zie. Dat was wel een beetje vreemd, want je hebt toch vier jaar met elkaar samengewerkt. Toch was er geen verdriet en eigenlijk alleen maar vreugde :) Ik denk dat iedereen klaar is voor een nieuwe stap en dat we onze tijd op OTC als een gelukkige herinnering kunnen opslaan. 

Deze dag van in ieder geval de perfecte afsluiting. 

5 opmerkingen

 1. Nog gefeliciteerd! :D En wat leuk dat het er zo gezellig was :) Onze uitreiking is pas eind september, dus ik moet nog eventjes wachten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja het was echt een geslaagde dag :) En oh dat duurt nog even dan. Naja zolang ze er maar wat leuks van maken toch;)

   Verwijderen
 2. Ik vind ook de foto waar jullie met zn 3en opstaan het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!