Aan het strand in Zeeland

Toen we 15 juli in de namiddag aankwamen in Zeeland, zijn we vrijwel direct naar het strand gegaan. De lucht was grijs, maar de temperatuur prima om even met onze voeten door het water te lopen. Het strand is zo'n fijne plek om je hoofd leeg te maken. Ik kwam meteen tot rust, de vakantie ging voor mij op dat moment pas echt van start :)

 1. Mooie bloemen langs de duinpaden 
2. Pootje baden met Daantje
3. Voor mij is het een traditie om na een strandwandeling warme chocomelk te bestellen :P Alleen als het ECHT lekker weer is bestel ik liever iets koels
4. Uitzicht vanaf de duinen
Ik kon het niet laten ;)
1. Ving ik toch zomaar een Magikarp op het strand haha!
2. Honderden strandhuisjes op een rij
3. Meer uitzicht
4. Op het strand waren ontzettend veel kwallen aangespoeld! En sommigen waren ook echt groot. De hele week bleven de kwallen aanspoelen en daardoor was het soms niet zo relaxt om te zwemmen. Maar wel tof om ze van dichtbij te zien :)

4 opmerkingen

 1. Ja, Zeeland is zo mooi! Ik heb er zo'n 17 jaar gewoond, voor mij was het strand toen een kwartiertje fietsen. Echt heerlijk was dat. Ook plekken zoals Middelburg en Veere zijn super leuk om te bezoeken. Mooi dat je daar zoveel plezier hebt (gehad)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo 17 jaar is best lang, wat heerlijk om met een kwartiertje fietsen op het strand te kunnen zijn :) We zijn inderdaad ook naar Middelburg en Veere geweest, erg leuk~

   Verwijderen
 2. Ik hou van het strand! Kan niet wachten om ook weer eens naar Zeeland te gaan (er wonen ook een aantal vrienden van ons, dus kunnen we dat meteen combineren ^^)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk! Ik kan het zeker aanraden om in de zomer te gaan :) Zeker als het mooi weer is dan voelt het alsof je in het buitenland bent ipv gewoon NL

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!