Outfit Before The Storm

 Blouse: Primark
Shirt: New Yorker
Skirt: H&M
Boots: Mysty Woman

Deze foto maakte ik 10 minuten voordat het keihard begon te regenen. Het waaide al redelijk hard maar het zonnetje scheen nog steeds dus ik greep mijn kans en maakte snel wat foto's. Dit keer zijn de foto's gemaakt op een andere plek dan normaal :D Nu dat ik de tripod-standaard van René mag lenen kan ik foto's maken waar ik wil. En zeg nou zelf, zo'n grasveld staat toch veel leuker dan een parkeerplaats, haha~ 
Voor deze periode tussen de winter en de lente wordt ik veel geïnspireerd door bloggers met een minimalistische stijl. Misschien dat ik er binnenkort nog wel een inspiratie post over maak ;) Ik kijk er wel echt naar uit om weer wat meer kleur te gaan dragen als de zon straks vaker schijnt. Kom op lente, waar blijf je ? 
Één favoriete oorbellen die ik vorige jaar in Marokko heb gekregen
De sieraden die ik die dag droeg; de oorbellen uit Marokko, nieuw schattig ringetje die ik Nikkie heb gekregen, en mijn armbandje van Tiffany&Co. 

Wat vinden jullie van deze outfit?


My Merry Morning

7 opmerkingen

 1. Leuke outfit en hele mooie oorbellen ook!
  En dat ringetje is ook echt super leuk en cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke outfit! Dat ringetje is super lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Laatst zat ik te twijfelen of ik die ring ook wilde kopen, maar ik ga voor een exemplaar met vleugeltjes ^^ Ik ga 'm binnen een maand bestellen hopelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Jaa die met vleugeltjes heb ik ook gezien, die is echt schattig~ Leuk dat je die gaat bestellen ^^

   Verwijderen
 4. Mooie oorbellen! Dat linker armbandje is ook zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!