My Easter Weekend

 Afgelopen weekend heb ik Pasen gevierd met mijn familie. Het is een traditie bij ons om gezellig samen een brunch te organiseren waarbij iedereen zelf wat maakt. Elk jaar is er weer super veel lekker eten en ook deze keer was de tafel weer rijk bedekt met hapjes :D Ik heb veel te veel gegeten maar het was zo gezellig dat het het zeker waard was, haha! Dit was overigens ook de eerste keer, sinds ik terug ben uit Japan, dat ik veel van mijn familieleden weer zag. Dat maakte het voor mij extra leuk. Hebben jullie ook een leuke Pasen gehad?
 Hoe schattig zijn deze ei-mannetjes haha~
 Proost!
 Ik en mama hadden Eclairs gemaakt, echt lekker!
  <3
 Met mijn nichtje :)


My Merry Morning

7 opmerkingen

 1. Wat ziet al dat eten er heerlijk en prachtig uit, super gezellig ook!
  Goed jullie best gedaan haha, k krijg er heel veel trek van c:
  Lekker weertje ook! (Wij hebben vandaag weer sneeuw, jippiee -_- )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankje Jinn!
   Omg echt sneeuw!? :O Ik zie foto's van mensen in Kyoto die al in korte broek lopen bij de sakura enz. Hopen dat bij jullie ook snel de lente begint :)

   Verwijderen
 2. wat een grote familie! en een grote tafel met allemaal lekker eten <3 die sandwiches *_* en taart :O! ik ben op 'dieet' dus dit is niet goeeeeed XD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaja en dit is eigenlijk pas 1 kant van de familie (alleen mijn moeders kant). En kijken mag altijd he ;)

   Verwijderen
 3. Wat ziet het er supergezellig uit. En wat een lekker eten: die taart en die eclairs (wat knap dat je die kan maken! Ik hoor dat dat heel moeilijk is).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was allemaal ook heerlijk! Er stond een recept voor het maken van de Eclair in de Allerhande :) En mijn moeder heeft het meeste werk gedaan hoor haha! Ik heb alleen de vulling gemaakt en ze versierd, dat was het makkelijke gedeelte ;)

   Verwijderen
 4. Wat een gezellige paasbrunch! Er staat van allerlei lekkers op tafel, jammie! Leuk dat jullie dat zo met de familie doen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!