Highwaist x Checkered


 Blouse: Honeys
Shirt: C&A
High waisted jeans: H&M
Sneakers: Nike Air Force I

Dit is de outfit die ik dinsdag droeg naar mijn Japans leestentamen. Gelukkig was het tentamen goed te doen en toen ik na school in het zonnetje outfit foto's kon maken, was mijn dag al helemaal goed ;) De zon heeft nog maar amper geschenen de afgelopen weken, maar had nu toch alweer veel kracht. Na een paar foto's gemaakt te hebben werd het zelfs zó warm, dat ik de blouse om mijn middel knoopte (een stijl die ik heel tof vind btw, haha). De komende dagen blijft dit fijne lenteweer gelukkig hangen. Ik merk van mezelf altijd meteen dat ik veel meer energie heb en vrolijker ben als de zon schijnt. Hebben jullie ook zoveel baat bij dit zonnige weer? :)


My Merry Morning

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke foto's en die blouse is erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. yay goed dat je tentamen goed ging! :D en je blouse is leuk <3 perfect zo omdat je het makkelijk uit kan doen. ik loop altijd met me jas te sjouwen lol!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik ben echt blij en het cijfer heb ik er ook van terug en dat is ook goed ^^ haha, jaa ik had die dag nog wel een jas bij me hoor ;) In de ochtend was het namelijk echt goed toen ik naar school fietste en op de terugweg super warm. Toen liep ik er ook mee te slepen :P

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!