This Saturday ...

Ik had vandaag ingepland als studie dag, maar thuis kon ik me totaal niet concentreren dus ben ik rond half 2 naar de Starbucks gegaan. De sfeer is daar altijd zo relaxt en warm. Ook draaien ze deze dagen kerstliedjes en daar wordt ik altijd vrolijk van :) Ik begon met een heerlijk broodje 'holiday chicken' en een Caramel Frappuccino, en daarna ging ik aan het werk.  

English: I planned today to be a study day, but at home I couldn't concentrate at all so around half past 1 I went to the Starbucks. The atmosphere there is always so relaxt and warm. These days they also play Christmas songs and that makes me very happy :) I started with a 'chicken holiday' and a Caramel Frappuccino, after that I started studying. 
 A sweater/ugg kinda day
My latest addiction: Pinterest. Take a look at my account if you like :)
I love that the mountains are everywhere. 
I would buy all the magazines if I could...

Dit was een beetje een korte post met weinig inhoud maar ik had gewoon zin om wat te typen hier haha. Vanavond gaan we naar een feest in de stad. Sinds Halloween ben ik niet meer echt uit geweest dus ik heb er zin in! Fijne zaterdag allemaal~

This post was a bit short but I just felt like typing something here haha. Tonight I am going to a party with friends. I haven't really gone out since Halloween so I'm excited! Happy Saturday everyone~
4 opmerkingen

 1. Hoi Eva, al weer even niets gelezen, druk druk druk. Je nieuwe lay-out ziet er mooi!!
  Wij vieren straks de verjaardag van opa en oma. Zij vieren het vandaag samen.
  We zullen even op je proosten :) Veel plezier vanavond xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoii, dankjee! ik ben ook super blij met deze layout nu :)
   De drukste tijd van het jaar begint nu pas, dus ik snap dat het dan lastig is om mijn blog te lezen ;) Ik hoorde van maikel over de verjaardag, hoop dat het leuk was! xx

   Verwijderen
 2. Zo te lezen heb je een leuke dag gehad en je frappuchino ziet er overheerlijk uit!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!