Beautiful Kyoto Part 1

Zondag avond om half 11 zijn we weer thuis gekomen van een geweldig weekend in Kyoto! Wat heb ik mijn ogen uitgekeken en wat was het heerlijk weer :D Het koste wel even wat tijd om alle foto's te selecteren en ik heb ook besloten om meerdere posts te maken, want het was simpelweg gewoon teveel voor eentje. Hier is in ieder geval deel 1, veel plezier met lezen :D

English: Sunday night at 22:30 we arrived in Matsumoto after an amazing weekend in Kyoto! What a beautiful city and what great weather :D It took me some time to select the right photos and I also decided to make more than one post. I simpely have to many photos for just one. Anyway! This is part 1, enjoy!~

Op vrijdagavond om half 11 vertrokken we vanuit Matsumoto met de bus naar Kyoto. Ik zag best wel op tegen de busreis, aangezien het 7 uur zou duren en ik bang was dat ik niet kon slapen tijdens de rit. Maar het is me alles meegevallen. De stoelen waren heel comfortabel en een eindje uit elkaar waardoor je lekker de ruimte had. Bovendien heb ik bijna de hele rit geslapen :) Om kwart voor 6 s'morgens kwamen we aan in Kyoto. Dat was (ondanks dat ik had geslapen) wel even afzien, maar na een uurtje op bed te hebben gelegen konden we er allemaal weer tegenaan.  

Friday night at 22:30 we left Matsumoto and drove by bus to Kyoto. I was a little hesitant about the bustrip because it took 7 hours to get to Kyoto and I was afraid I wouldn't be able to sleep in the bus. But luckily it went really well. The chairs were very comfortable with a lot of space, I also slept almost the whole trip :) Around 5:45 in the morning we arrived in Kyoto. Even though I had slept, I was still really tired, but after laying down for one hour we all got our strength back to finally start our journey through Kyoto. 
Met Shiori voor Kyoto station
With Shiori in front of Kyoto station
 Kyoto station is heel groot en futuristisch 
Kyoto station is so big and futuristic
We besloten onze dag te beginnen met een ontbijtje bij de Starbucks. Ik heb een reisbeker (zie hierboven) van Kyoto Starbucks gekocht. Het design daarvan vind ik zo mooi!

We decided to start our day with breakfast at the Starbucks. I bought the tumblr which you see above. I love the design <3
Blij met mijn aankoop ...
Happy with my purchase...
 .... en mijn koffie :D Gingerbread Latte is zeker mijn favoriete winterkoffie
... and my coffee. Gingerbread Latte is my favourite 
Nadat we ons hadden opgeladen met koffie en lekkere broodjes zijn we op weg gegaan naar de eerste bezienswaardigheid: de Tenryuu-ji Tempel (Temple of the Heavenly Dragon). Rondom deze tempel ligt een mooie tuin en een bamboe bos. Dankzij de herfstkleuren had alles nog meer sfeer, het was echt prachtig :)

After our breakfast at Starbucks we finally went on our way to the first sightseeing spot: the Tenryuu-ji temple (the temple of the heavenly dragon). Around this temple there lays a big garden and a bamboo forrest. Tanks you the beautiful autumn colors is was even more incredible to see :)
 Ik ben zo blij dat we in de herfst naar Kyoto zijn gegaan, de kleuren waren zo mooi!
I'm so happy that we went to Kyoto during Autumn, the colors were so beautiful!
Met Rachelle ^^ Zo'n leuke foto vind ik dit haha!
With Rachelle ^^ I really like this photo!
Van de tuin liepen we door naar het bamboe bos wat echt immens groot was. Op de een of andere manier waaide het daar ook best hard waardoor je de bamboe tegen elkaar hoorde slaan. Dat maakte het extra indrukwekkend.

From the garden we walked to the bamboo forrest which was soooo big! The wind was also really strong there so we could hear the bamboos noise. That made it even more impressive :)

Na het bamboe bos hebben we nog veel meer gedaan maar dat bewaar ik voor part 2 en 3. Als ik de foto's terug kijk ben ik echt verbaasd over hoeveel we hebben gedaan in anderhalve dag haha. Ik was ook echt kapot toen we naar huis gingen maar het was zo de moeite waard geweest :) Tot snel!~

After the bamboo forrest we did many other things but I'll leave that for part 2 and 3. When I look back at all the photos we really did do a lot in 1,5 days haha! I was really tired when we came back but it was totaly worth it :) See you soon!

7 opmerkingen

 1. Wauw, wat een mooie foto's! Ik vind vooral de tuinen rondom de Tenryuu-ji Tempel prachtig :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's heb je gemaakt en die tempel ziet er echt indrukwekkend uit! Ben benieuwd naar je volgende posts :)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat ziet het er prachtig uit. Haha en waarom doet iedereen een peace teken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik Japan is het (om de een of andere manier) normaal dat je met een peace teken op de foto gaat. Het is een soort van "cheese"dat wij wel eens zeggen als we op de foto gaan. Maar dan zonder worden. Naar mijn idee is het zoiets als: ik ben klaar om op de foto te gaan ;)

   Verwijderen
 4. Ik vind die bomen zo mooi! Zouden wij in Nederland ook meer mogen hebben, fleurt het straatbeeld wat meer op tijdens de donkere dagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!