Shrine / Yakinuki / Room Update

In de omgeving van ons appartement liggen een aantal tempels en een paar dagen geleden zijn we langs eentje gelopen toen we de buurt aan het verkennen waren. Aan de tempel zat een mooi traditioneel Japans huis.
Het vreemde is dat op het moment dat ik van een gebouw in Japan een foto van voren probeer te maken, de gebouwen altijd scheef lijken te staan. Waarschijnlijk is het dus overal vals plat :P

In de avond zijn we naar een Yakiniku restaurantje geweest dat vlak bij ons appartement ligt. Het lijkt van buiten op een ongezellig en afgelegen wegrestaurant maar het was erg leuk en rond 7 uur zat het helemaal vol met mensen. 
 Het concept van Yakiniku is dat je per 4 personen een soort van gourmet stel krijgt en een bak met gemarineerd vlees en groente. Dat bak je dan op het gourmet stel. Vooral de sfeer in het restaurantje is erg leuk :)  

 Ik wil ook nog even een kamer update laten zien. De eerste posters hangen al op de muur (nu ook wat foto's van thuis erbij en purikura) En het begint al weer gezellig rommelig te worden ;) Ook hebben we nu een nieuw tapijt, dat was ook echt wel nodig want elke keer als je je kamer binnen stapte rook het naar dooie kat :P 

De supermarkt sushi hebben we ook al getest en dat is erg goed bevallen. Ik onze omgeving zit namelijk geen sushi bar... Maar gelukkig is de sushi van de supermarkt erg vers, niet duur en lekker. 

En tot slot van deze post nog even 2 aankopen van de afgelopen dagen. Manga kost hier rond de 400 yen per boekje (wat dus ongeveer 3 euro is) en voor Popteen betaal ik ook zo'n 3,50 euro. Heerlijk! Maar ik probeer me wel in te houden met het kopen van tijdschriften want die zijn nogal zwaar :P En ik mag pas weer een nieuwe manga kopen als ik deze uit heb.

Dit keer was het een beetje een rommelige post maar ik probeer zo veel mogelijk met jullie te delen :) Vanaf nu ga ik proberen de onderwerpen wat meer van elkaar te scheiden zodat de volgende posts niet meer zo bij elkaar geraapt worden. 


English: There are some shrines near our appartment, so a few days ago we decided to visit one. It's a beautiful building with a traditional Japanese house next to it. In the evening we went to a Yakiniku restaurant. Yakiniku is almost the same as gourmet, with meat and vegatables. It was nice to experience and the restaurant was nice as well :) I also already tried the sushi from the supermarket. I must say that it's good! You can taste that it's freshly made and good quality. 
I also decorated my room already a little bit. Now it's even more decorated with purikura and photo's from home. I'll share another update when the difference is bigger :) 
I just love how cheap manga and magazines are! <3 I just need to watch out that I don't buy to much haha, I can't take them all home of course.
Next post will be less of a mess. I will seperate the subjects from now on and I already have a few to write about :) 

3 opmerkingen

 1. En anders kan je het nog altijd naar huis sturen haha :b! Je tijdschriften en manga's.
  Aah jammer dat er geen sushi bar zit daar, misschien is die er wel maar klein en verstopt? ;o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. er schijnt er eentje te zitten 30 minuten van ons huis haha. dus ik denk dat we daar wel een keertje heen gaan maar niet vaak want tja... luiheid :P

   Ik ga zeker een aantal dingen naar huis sturen! Moet alleen nog even opzoeken hoeveel dat gaat kosten.

   En hoe bevalt jou opleiding in Leiden? :)

   Verwijderen
  2. Haha! ^^ Scheelt je namelijk meteen ruimte in je koffer+gewicht :). Ik heb vandaag pas mijn eerste dag gehad, bevalt me wel goed ^^

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!