Japan Through My Phone

Omdat we de laatste dagen wel veel leuke dingen hebben gedaan, maar ik niet genoeg foto's heb om er aparte posts over te maken, heb ik besloten om om de zoveel tijd een collage te maken (misschien wel elke week ;) ) dus bij deze: enjoy!~

1. Schattige sokken die ik heb gekocht in Nakano Broadway.
2. Laatste foto met rood bruin haar, gemaakt vlak voordat ik de kapper instapte.
3. Japans Engels is zooo grappig soms! Echt vreselijke spel fouten haha.
4. Mijn nieuwe verslaving: Pocky's! Dit keer probeerde ik vanille smaak, erg lekker~

1. Cute socks from Nakano Broadway.
2. Last picture of me with red/brownish hair. I took it right before I walked into the hair salon.
3. Japanese English is so funny! But also embarrassing as the grammar mistakes are really bad sometimes.
4. My new addiction: Pocky's! This time I tried vanilla and it tasted really good~


1. Eergisteren heb ik mijn tutor ontmoet en ze is zo lief en leuk! We hebben erg gelachen en hebben met zijn allen Purikura gemaakt :) 
2. Nog een verslaving: ijskoffie. Ik kende eigenlijk alleen de ijskoffie van de Starbucks maar deze chocolade/caramel ijskoffie van Godiva overtrof alles! 
3. Uhhh jaa.... nog een verslaving haha! Maar dit is wel de laatste (denk ik): cheesecake! Deze verslaving was echter al bekend bij sommige mensen haha. Ik heb tot nu toe 3 verschillende cheesecakes geproefd maar blijf die van de Starbucks het lekkerste vinden :)
4. Sinds we in Japan zijn aangekomen heb ik nog geen enkele keer een rustdag gehouden... Door alle indrukken en nieuwe mensen ontmoeten gingen we maar door. Ik ga ook elke avond best laat naar bed en vandaag merkte ik eigenlijk pas hoe moe ik ben. Dus vanavond is een chill avond met het 3e seizoen van 90210, pocky's en lekker vroeg naar bed  ;) 

1. The day before yesterday I met my tutor. She is so sweet and nice! We had a lot of fun and made purikura together :)
2. Another addiction of mine: Ice coffee. In Holland I only tried the ice coffee from the Starbucks but in Japan it's really popular and I tried the one from Godiva and it was delicious!
3. uhmm yeah... another addiction haha! Well some of you may already know that I love cheese cake. I already tried 3 different types but the NY cheese cake from the Starbucks is still my all time favourite.
4. Since we came to Japan I did not have a night or day off... Because of all the new experiences and meeting new people we just went on and on. I also sleep quite late every night and today I noticed how tired I actually am. So tonight is a chill night with 90210, Pocky's and an early goodnight :) 1. Mooi begin van de zonsondergang.
2. Jaa je ziet het goed, ik heb mijn haar laten bleken en nu is het bijna platinum blond. Morgen (of overmorgen) verschijnt er een aparte post over mijn avontuur bij de Japanse kapper ;) 
3. Mijn ontbijt bestaat tegenwoordig uit onigiri of brood en meestal een combinatie. Ik mis groente en fruit en merk dat mijn huid slechter aan het worden is... dus vanaf nu ben ik van plan om weer gezonder te gaan leven :) Dit drankje is daar alvast een voorproefje van; 30 verschillende groenten en fruit zitten daarin verwerkt :P
4. Van mama kreeg ik voor mijn verjaardag een leeg notitieboek om daar mijn ervaringen en hersenspinsels in op te schrijven. Ik heb besloten om er een plakboek van te maken en toe nu toe vind ik het best leuk worden.

1. A beautiful start of  the sunset.
2. Yepp that's right, I bleached my hair and now it's very blonde. Tomorrow (or the day after tomorrow) I will write a post about my experience at the Japanese hair salon :)
3. These days my breakfast consists of onigiri and a slice of bread. I really miss vegetables and fruit and I start to notice that my skin is getting bad... So from now on I will try to eat more healthy again :) The drink you see in the picture has 30 different kinds of fruit and vegetbles in it haha, crazy!
4. I got a note book from mom to write my thoughts about Japan in. I decided to make a scrap book from it and I like how it's becoming :)

1. Lunch van gisteren. Heerlijke yaki niku don met salade en miso soep :D 
2. We hebben de tuin van het kasteel van Matsumoto bezocht en daar een aardige vrijwilliger ontmoet. Hij heeft ons rondgeleid en verteld over de geschiedenis van de tuin en het kasteel. Best wel interessant alleen jammer dat er zoveel werkzaamheden zijn op het moment, en daarom had ik ook niet veel foto's gemaakt...

1. Yesterdays lunch. Lovely yaki niku don with salad and miso soup.
2. Yesterday we also went to the castle of Matsumoto to walk in the garden. We met a nice volunteer there and he showed us the garden and told us about the history of the castle. It was really interesting to hear, only a shame that they are repairing the garden... that is also why I didn't make many pictures yet..

2 opmerkingen

  1. ehr my gwad, zoveel lekker eten! :D 90210 is echt een leuke serie! Ook al heb ik hem nooit uitgekeken had ik ooit per ongeluk de laatste episode gezien XD.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. noooo dat is zo zonde! Dan weet je al precies wie met wie eindigt haha. ik ben halverwege seizoen 3 nu. En jaa, ik kan gewoon niet genoeg krijgen van al het lekkere eten hier >.<

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!