Japanese Beauty Products That I Use

In Nederland gebruikte ik naast body lotion (en de standaard shampoo & conditioner) eigenlijk nooit beauty producten, maar sinds dat ik in Japan ben heb ik ineens een verzameling naast mijn bed staan. Vooral de producten die ik voor mijn haar gebruik zijn toegenomen, maar dat was ook wel nodig nadat ik het gebleekt had. Laten we elk product eens apart bekijken :) 

English: At home I never really used any beauty products other than body lotion (and of course shampoo & conditioner). But since I moved to Japan I suddenly have a whole collection of products haha. Especially the those for my hair have gone up, but yeah that was only necessary after I bleached my hair. Now let's take a look at all the products :) 


 Parga Hair Soap Soft (< link)
Deze shampoo heb ik bij de kapper gekocht nadat ik mijn haar gebleekt had. De shampoo bevat oliën die helpen het beschadigde haar te herstellen. Ik heb er 30 euro voor betaald maar ik heb er zeker geen spijt van. Ik was namelijk bang dat mijn haar zou breken of er dood uit zou zien op de foto's maar elke keer als ik het gewassen met deze shampoo heb dan ziet mijn haar er gezond en zacht uit :) Bovendien ruikt het naar pas gewassen haar bij de kapper, heerlijk!
Verpakking: 2/5
Werking: 5/5
Geur: 4/5
Prijs: 3/5

I bought this shampoo at the hairdresser after I bleached my hair. I payed around 30 euros for it but I don't regret it. The shampoo is specialized in recovering the damaged hair and consists of oils :) After washing my hair it feels soft and healthy :) And it smells like freshly washed hair at the hairdresser, lovely! 
Package: 3/5
Use: 5/5
Smell: 4/5
price: 3/5

 Black circle treatment: Kuma non shito
Af en toe erger ik me echt aan de zwarte kringen onder mijn ogen. Ik zie er dan uit alsof ik een week niet geslapen heb, terwijl dat helemaal niet het geval is. In de 100 yen winkel vond ik deze verzorging. In de avond, nadat je je gezicht hebt schoon gemaakt, plak je de 2 plaatjes onder je ogen en daar slaap je dan mee. De volgende ochtend zouden je wallen en zwarte kringen dan verdwenen zijn. Voor ongeveer 70 euro cent had ik er zeker geen verwachtingen bij, maar de vanochtend (ik heb er vannacht mee geslapen) waren mijn wallen en zwarte kringen wel grotendeels weg. Ik twijfel alleen of dit komt door de verzorging of omdat ik gewoon een goede nachtrust heb gehad haha! Wel leuk om eens te testen. 
Verpakking: 5/5
Werking: 3/5
Geur: -
Prijs: 5/5

I hate my dark circles, they are always quite noticeble and I look like I haven't had a good sleep in months... while that is not true at all. In the 100 yen shop I found this treatment. You put the stickers under your eyes at night and in the morning your dark circles are supposed to be gone. Well, for only 70 cents I did not have any expectations haha. This morning my black circles were gone... but I'm not sure if it's because of the stickers or because I had a good night sleep haha! But it was fun to try ;) 
Package: 5/5
Use: 3/5
Smell: -
price: 5/5

Essential damage-care hair mask (< link)
Naast de Parga shampoo gebruik ik ook 1 tot 2 keer per week dit haarmasker. Na het wassen met de shampoo wring ik mijn haar uit en doe ik dit masker erin. In dit geval kan je kiezen of je het masker er 3 minuutjes in laat zitten, maar als je het er 10 minuten in laat zitten dan is dat ook goed. Het hoeft dus niet veel tijd te kosten, en dat vind ik erg fijn :)  Ik vind de verpakking ook vrolijk en het masker ruikt erg lekker. Voor één potje heb ik 525 yen betaald wat omgerekend 3,70 euro is. 
Verpakking: 5/5
Werking: 4/5
Geur: 4/5
Prijs: 5/5

Besides the Parga shampoo I also use this hair mask 1 or 2 times a week. Sqeeze out your hair after you have washed it and leave the mask for 3 to 10 minutes. What I like about this mask is that it doesn't cost so much time :) I also like the package and the mask really smells good. After using it my hair is very soft. I payed around 3,70 euros for one package. 
Package: 5/5
Use: 4/5
Smell: 4/5
price: 5/5

Aloë vera moisture cream
Nog een aankoop van de 100 yen winkel waar ik geen spijt van heb. Vooral na het douchen heb ik last van droge huid op mijn benen, dus ging ik op zoek naar een body lotion. In de 100 yen winkel hadden ze ontzettend veel hand crème en daartussen zat deze moisture cream verstopt. De tube is niet heel groot maar er zit wel veel in. Ik smeer nu al bijna elke dag voor 3 weken en hij is nog lang niet leeg :) Bovendien blijft mijn huid lang zacht en er gezond uit zien. 
Verpakking: 3/5
Werking: 5/5
Geur: 3/5
Prijs: 5/5

Another buy from the 100 yen shop which I don't regret. After a shower the skin on my legs is so dry, so I bought this aloë vera moisture cream. The tube is not very big but I already use it for 3 weeks almost every day, and it's still not empty :) Also! My skin keeps on being soft and healthy for a long time. 
Package: 3/5
Use: 5/5
Smell: 3/5
price: 5/5

Hello Kitty Apple Gommage (< link)
In Tokio had ik deze gezichtsreiniger van Hello Kitty gekocht. Ik had geen speciale reden waarom ik voor het Hello Kitty merk koos, behalve dat ik de verpakking schattig vond en de uitleg makkelijk te begrijpen. Door de warmte en de vervuilde lucht (vooral in Tokio) voelt mijn gezicht elke avond zo vet, blegh. In Matsumoto is de lucht gelukkig veel schoner en dus gebruik ik de reiniger nu om de dag. Het is de bedoeling dat je de gel over je gezicht verspreid en dan met je handen inwrijft. Door dit wrijven ontstaan er kleine bolletjes uit de gel die voor een scrub effect zorgen. Erg lekker om te doen en na de handeling voelt mijn huid zo zacht en schoon :) In Tokio heeft 1 tube me ongeveer 6 euro gekost. 
Verpakking: 5/5
Werking: 5/5
Geur: 5/5
Prijs: 4/5


I had bought this cleanser from Hello Kitty in Tokyo. There was no special reason why I wanted this cleanser other than that it looks cute and the description was easy to understand. Because of the heat and the polluted air in Tokyo my skin felt so nasty every night. Luckily, In Matsumoto the air is much cleaner  :) Now I only use the cleanser 2 - 3 times a week. The gel also scrubs your face which is a nice feeling and after using it my face feels so soft and clean :) It costed me around 6 euros for one tube. 
Package: 5/5
Use: 5/5
Smell: 5/5
price: 4/5

Pantene Pro V extra damage-care treatment (<link)
Om mijn haar nog wat extra verzorging te geven op de dagen dat ik niet mijn haar was, heb ik deze verzorgende olie van Pantene gekocht. Je spuit een betje op je hand en verdeelt het vervolgens over beide handen, daarna ga je met je handen door je haar om de olie daarin uit te vegen. Het ruikt erg lekker maar ik heb niet het idee dat deze olie erg veel doet voor mijn haar. Bovendien wordt je haar eerder vet door de olie, vooral als je het niet eerst goed verdeelt over je handen. Hier heb ik ook ongeveer 6 euro voor betaald. 
Verpakking: 4/5
Werking: 3/5
Geur: 5/5
Prijs: 3/5

To repair my hair also on the days that I don't wash it, I bought this damage-care oil from Pantene. You spray it on your hand and devid it over your hair. It smells really nice but I'm not sure yet if it works very well.... I also payed around 6 euros for it. 
Package: 4/5
Use: 3/5
Smell: 5/5
price: 3/5


Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!