New Hair (AGAIN!?)

Dutch: Jaa je leest het goed, ik heb weer mijn haar geverfd. Na een week was ik al niet meer tevreden met de bruine tint. Het had gewoon nog niet de power en het karakter waar ik naar op zoek was. Dus heb ik dit keer voor de 5.62 Levendig Rood van Garnier gekozen.
Ik vond het wel even spannend omdat ik wist dat mijn haarkleur nu wel echt zou veranderen, maar ik ben zo blij met het resultaat!

English: Yes you read it correctly, I changed my hair color again haha! After one week I was already bored with the brown shade. It had not the power that I was looking for. So this time I decided on the color 5.62 from Garnier. I found it a little scary when I started coloring it, but I'm so happy with the result ! 
Het was een beetje een regenachtige dag vandaag dus op de foto boven lijkt me haar donkerder. De foto hieronder is gemaakt op een zonnige dag. 

It was a rainy day today so my hair looks a bit dark on the photo above. The photo underneath is taken on a sunny day :) 

Ik heb maar meteen 2 extra pakken ingekocht om mijn uitgroei te kunnen bijwerken in Japan. Ik hoop dat het lang blijft zitten zonder dat je de uitgroei te erg ziet. We zullen zien :) Wat vinden jullie van mij nieuwe haarkleur??

I also bought 2 extra packages for when I have to dye my roots in Japan. I hope my roots don't show to early. We'll see :) How do you like my new hair color?? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!