Gezond en gelukkig deel 3

We zijn alweer bij het derde deel van de de reeks 'gezond en gelukkig'! De tijd vliegt! Iedere zondag plaats ik een fotodagboek van mijn zoektocht naar de perfecte balans op lichamelijk en geestelijk gebied. Vandaag deel ik weer een nieuw sapcentrifuge recept, mijn favoriete butt-workout van dit moment en een lekker tussendoortje. Kijken jullie mee?😀

1. Kennen jullie Dagelijks Lekker? Dat is een broodjeszaak waar alles €1,80 kost.Voorheen kwam ik er vaak om lunch te halen, maar sinds ik vrijwel geen vlees en zuivelproducten meer eet ben ik er niet meer geweest. Laatst besloot ik er toch nog eens te langs te gaan en zag ik dat ze nu ook broodjes met gegrilde groenten en hummus verkopen EN deze zakjes met noten en gedroogde bessen. Dat wilde ik wel eens uitproberen.
Aangezien alles hetzelfde kost betaalde ik voor dit zakje ook € 1,80. Best duur voor een zakje noten dacht ik eerst, maar uiteindelijk heb ik er twee dagen mee gedaan dus viel het wel mee. Er zit behoorlijk veel in een zakje en de combinatie van noten en gedroogde bessen is erg lekker. Een aanrader voor wanneer je een gezonde snack zoekt voor onderweg of op werk.
2. Mijn ochtendritueel bestaat onder andere uit het lezen van een goed boek in de trein. Heerlijk rustig in de stilte coupé.
3. Dinsdagavond na het sporten maakte ik een progressiefoto, of naja, de eerste foto van wat hopelijk een reeks progressiefoto's wordt. Ik ben niet van plan om af te vallen, maar wel om spieren te trainen en hopelijk daar over een aantal weken resultaat van te zien.
4. Deze lunch bevalt nog steeds heel goed: kokosyoghurt (of sojayoghurt) met honing, notencruesli en banaan 👌
5. Romee Strijd heeft afgelopen week een workoutvideo online gezet! Ik volg haar al op Youtube vanaf haar eerste vlog en kijk elke keer weer met plezier naar haar videos. Hopelijk gaat ze vaker van dit soort workouts filmen want dit is nu één van mijn favorieten. Het lijkt simpel, maar aan het einde trillen je benen zo erg haha!
6. Een variatie op de kokos/soja yoghurt lunch. In plaats van banaan gebruikte ik blauwe bessen. Heel lekker!
7+8. Van mijn vriendinnetje Rachelle kreeg ik woensdag deze sportlegging. Zij werkt bij Ted Baker en kan veel items met hoge kortingen kopen. Voor deze legging hoefde ik uiteindelijk maar € 22,- te betalen. Het design is zo tof en hij zit ook nog eens heerlijk!
9. S'ochtend komt de zon op als ik richting de bus loop en dat is zo fijn! Niet meer in het donker naar werk en hopelijk binnenkort ook niet meer in het donker naar huis.
10. Even mijn hoofd leegmaken met muziek en de nieuwe Glamour.
11. Vanochtend was het weer tijd om de sapcentrifuge te gebruiken. Dit keer koos ik voor een sapje met slechts drie ingrediënten. Voor één persoon heb je nodig:
🌱Wortels (4 stuks)
🌱 Een zoete aardappel
🌱 Een rode appel
Het resultaat: Zoet! Maar wel erg lekker. Zeker als je het goed koud drinkt is dit een heerlijk sapje boordevol vitamine A. Een aanrader dus~

Deel 1 en 2 van de Gezond en Gelukkig reeks teruglezen? Dat kan! Klik hier en hier
Fijne zondag allemaal!
Follow

24 opmerkingen

 1. Supergave legging en mooi prijsje voor een ted baker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave legging! Zelf sport ik niet graag, maar mooie en vooral fijn zittende kleding helpt wel een beetje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja het is wel motiverend vind ik altijd. In ieder geval voor even ;)

   Verwijderen
 3. Leuk, jouw gezond en gelukkig reeks. Mooi hoe je kleine dingetjes waarin belangrijj maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankje Petra :) Genieten van de kleine dingen vergeten we al snel, dus ik probeer er op deze manier meer op te letten

   Verwijderen
 4. Hele mooie legging. Wat een koopje voor een exemplaar van Ted Baker. Super. En dat sapje met zoete aardappel erin ga ik onthouden. Klinkt best lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Een vriendin van mij werkt in de outlet in Roermond bij Ted Baker dus ik kreeg vriendenkorting, echt chill!
   En het sapje is echt een aanrader, erg lekker :)

   Verwijderen
 5. Ik moet ook eens die oefeningen thuis via youtube gaan volgen! Zo handig en kost weinig tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja goed idee! :) Ik heb zelf ook jaren thuis gesport via Youtube Videos. Werkt prima en je kan daarna direct onder de douch springen ;)

   Verwijderen
 6. Goed bezig! En de sportlegging is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooie sportlegging is dat zeg! die bloemen maken hem echt anders dan anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook! Anders dan de gebruikelijke zwarte leggings. En het doet me denken aan de lente ;)

   Verwijderen
 8. Die sportlegging is echt ontzettend gaaf en een fijn koopje, doe mij ook zo'n vriendin haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave sportlegging! De zakjes nootjes en besjes heb ik ook ontdekt, heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Goed bezig zeg! En inderdaad, het is hierboven nog al gezegd, maar wat een coole legging zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed bezig zeg. Gezond eten en bewegen is zo fijn, ook voor je geest. En idd de legging <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je doet dat heel goed meid. Misschien moet je een Blogilates proberen via YouTube, die kan je ook van thuis meevolgen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!