OUTFIT | Preppy Moose

 Tijd voor een nieuwe outfit! Ik moet zeggen dat ik wel onderhand een beetje uitgekeken raak op winterkleding. Elke week draag ik zo'n beetje hetzelfde; dikke panty's met mijn gebreide jurkje, een broek met een warme trui, of deze rok met een warme trui. Mijn kast puilt uit van de andere kledingstukken die ik zo graag zou willen dragen, maar met deze kou is dat gewoon niet prettig. Op kantoor doet de verwarming het namelijk vrijwel niet. Iedereen zit met sjaals omgeslagen en onze handen voelen aan het einde van de dag aan als ijsklontjes. Wat mij betreft mag de lente dus wel arriveren. Zeker nu het bijna maart is! Wat draag jij vooral tijdens deze koude dagen?
Trui: Abercrombie&Fitch
Rok: H&M
Schoenen: Van Haren

Follow

3 opmerkingen

 1. leuke outfit staat je super goed.
  ik draag zelf ook zulke setjes.
  waar kun je beste panty,s kopen.
  bij gaat de panty na 4 of 5 keer gedragen kapot.
  mvg sebastiaan

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!