Fijne Valentijn!

Fijne Valentijnsdag allemaal! Hebben jullie nog wat speciaals gedaan vandaag? Ik en mijn vriend niet, we hebben gewoon lekker thuis gewerkt aan ons eigen projectjes. Wel had ik van te voren al de nieuwe veganistische Ben&Jerries gekocht. Daar kreeg ik een speciale omslag voor Valentijnsdag bij. Leuk he! Ook heb ik vandaag voor het eerst vegan bananenbrood gebakken. Die gaan we zo samen met het ijs proeven terwijl we een aflevering van FRIENDS kijken. Een heerlijke manier om Valentijnsavond te besteden 💕

2 opmerkingen

  1. Ik heb geen valentijn gevierd haha. Hoe smaakte de Ben&Jerries?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach het is toch ook meer een commerciële dag ;) De Ben&Jerries smaakt heerlijk! precies zoals de non-vegan versies. Een aanrader!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!