Waarom ontspannen heel belangrijk is

Nu dat ik dagelijks na het werk een blog schrijf, drie keer per week sport en ook een aantal keer per week probeer te tekenen is het extra belangrijk om af een toe een paar uur te relaxen. Even alles laten voor wat het is en je op de bank nestelen in je pyjama met een heerlijke kop warme thee en wat tijdschriften, of een leuke serie.

Juist in deze tijd, waarin en de sociale druk enorm is en we 24/7 online zijn, is ontspannen zoveel belangrijker dat we vaak denken. Het heeft namelijk een paar essentiële voordelen! Zo verkleint het de kans op hoge bloeddruk en hartproblemen, helpt het je om betere beslissingen te nemen, krijg je minder snel last van huidproblemen en het geeft je geheugen een boost.
Als ik echt wil ontspannen na mijn werk dan begin ik altijd met het verwisselen van mijn outfit. De look van de dag maakt plaats voor een heerlijk zachte badjas, of fijne pyjama. Zo'n comfortabele outfit laat je direct al een deel van de drukke dag vergeten. 
Ik kan me altijd verheugen op mijn relaxmomentjes. Tegenwoordig is dat vaak op de dinsdagavond. Woensdag is namelijk mijn vrije dag en alleen al het idee van geen wekker die om 6:45 afgaat is heerlijk. Na het sporten en douchen kruip ik nog even een uurtje op de bank met een boek, op dit moment Harry Potter deel 6, dan kom ik helemaal bij. 
Mijn favoriete relaxoutfit op dit moment is deze roze badjas met hartjes motief van LASCANA. Hij is heerlijk zacht en super warm. Leuk is ie he!?

Neem jij genoeg tijd om te relaxen? 

*

Follow

17 opmerkingen

 1. Ontspanning is zo belangrijk. Ik ontspan 's avonds even fijn met een brei werkje op de bank.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker! En oh dat lijkt me ook heel ontspannend inderdaad, wegdromen tijdens het breien

   Verwijderen
 2. Mooie badjas! Ontspanning is heel belangrijk. 's Avonds, na het sporten, lees ik of kijk nog een serie. Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja dat is extra fijn he, om na het sporten nog even te relaxen :)

   Verwijderen
 3. Ja leuke badjas. Ziet er lekker zacht uit ook. Mijn badjas en ik zijn ook goede vrienden. Heb ook een roze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha jeej nog iemand met een roze badjas! Echt leuk! En jaaa hij is heerlijk zacht :)

   Verwijderen
 4. Handig zo`n badjas en erg leuk ook

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke badjas! Ik vind het ook erg fijn om lekker te kunnen chillen in mijn badjas :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke badjas. Ik vind het ook altijd heerlijk om lekker te chillen in mijn pyjama.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op zondag neem ik languit een warm bad en kukk wat netflix of zo en moeten ze mij een uurtje met rust laten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. That pajama look so comfy and love the color too, You look awesome! Would you like to follow each other on BLOGLOVIN? If you decided to follow me, please let me know so I can follow you back! xoxo

  www.cantiquejoice.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mwah, ik wil het wel maar het leven gooit vaak roet in het eten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is herkenbaar Nicole, hopelijk kan je toch af en toe de tijd vinden om te relaxen :)

   Verwijderen
 10. Tekenen lijkt mij ook een heerlijke ontspanning! Wat een schattige badjas!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waauw, die badjas ziet er echt zaaalig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijke chilloutfit! Perfect voor een lazy sunday!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!