Februari gedachtes...

Sinds halverwege januari zit ik in zo'n heerlijke flow! Ik blog vrijwel elke dag, sport 3x per week en teken ook zo'n 3x per week. Een verdeling die voor mij op dit moment heel goed werkt. Door het sporten en gezond eten zit ik lekker in mijn vel en blijven mijn energielevels hoog. Sinds kort slik ik ook een vitamine D supplement en dat helpt vooral mijn humeur enorm. Dit jaar hoop ik dan ook de winterdip te skippen! Hoe fijn zou dat zijn!
Zoals jullie misschien wel weten ben ik afgelopen week begonnen met een nieuwe blogreeks waarbij ik een fotodagboek bijhoud van mijn voortgang op het gebied lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hier kunnen jullie de introductie en het eerste deel lezen. Aankomende zondag komt deel 2 online!

Ik heb echt weer zoveel plezier in het bloggen! Aan inspiratie geen gebrek en ik merk dat er steeds meer reacties komen op mijn artikelen, wat natuurlijk ook motiverend is. Elke woensdag en zondag probeer ik vooruit te werken, zodat ik de avonden dat ik sport en/of teken niet in de stress schiet. Het moet namelijk wel leuk blijven, dat is de voorwaarde die ik heb voor het dagelijks bloggen.

Over tekenen gesproken; mijn eigen stijl komt steeds meer naar voren! Hoe tof! Eerst wilde ik heel graag alles zo realistisch mogelijk maken, maar als het toen dan ook maar een klein beetje afweek van het echte model dan gaf dat direct stress en teleurstelling. De cartoonstijl ligt mij veel beter. Dat is veel vrijer en ik beleef er 100% meer plezier aan 😀

Het motto voor februari is dan ook om deze heerlijke flow vast te houden. Zijn jullie ook helemaal klaar om van februari een productieve, mooie maand te maken? 

*alle foto's komen van Pinterest en Tumblr en zijn dus niet van mij

2 opmerkingen

  1. Zo fijn dat je zo lekker in je vel zit! En je illustraties vind ik altijd heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!