OUTFIT | Mooi oud is niet lelijk

 Enig idee hoe lang ik deze laarzen al heb? Mijn collega's gokte op zo'n 3 a 4 jaar omdat ze er nog zo netjes uitzien. De realiteit is dat ik ze al meer dan 10 jaar heb! In 4 havo kocht ik deze laarzen samen met mijn moeder (ik weet niet eens meer waar haha). Het was echt een impulsaankoop, dat weet ik nog wel. In de winkel liepen ze namelijk wel lekker en ik geloof dat ze ook nog in de uitverkoop waren, maar in die tijd droeg ik NOOIT laarzen of ook maar iets dat een klein beetje een hak had. Mijn kast stond vol met Vans en deze nieuwe laarzen vielen daarbij nogal uit de boot. Toen ik de nieuwe laarzen de volgende dag aandeed naar school voelde ik me zo ontzettend ongemakkelijk. Ik had het gevoel dat mensen stiekem lachten omdat ik (naar mijn idee) heel raar op de laarzen liep. Daarna heb ik ze vrijwel niet meer gedragen.

Laatst vond ik bij het opruimen deze laarzen ineens terug en moest ik hardop lachen bij het zien van de hak. Het is echt een mini hakje! Hoe kon ik ooit denken dat ik daar slecht op liep?! Het moest gewoon pure onzekerheid zijn geweest... Nu heb ik gelukkig totaal geen problemen meer met het dragen van laarzen en hakken. De laatste tijd draag ik zelfs liever laarsjes dan platte schoenen, maar dat kan ook aan het seizoen liggen. In ieder geval ben ik blij dat ik ze heb teruggevonden! Het zijn nog steeds leuke laarzen en al die jaren zijn ze mooi gebleven. Het voelt bijna alsof ik ze net nieuw gekocht heb 😀 Hebben jullie ook wel eens kledingstukken of schoenen teruggevonden die je vroeger niet aandurfde en die je nu geweldig vindt? 

Follow

13 opmerkingen

 1. Wat een mooie vondst! Leuk om zoiets terug te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw al 10 tien jaar! Dat is een mooie kwaliteit laarzen dan. En ze staan je erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat je zoiets dan weer terugvindt en nu gewoon weer draagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind je laarzen geweldig, snap je helemaal. Maar meestal gooi ik die dingen weg haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aan deze laarzen is zeker niet te zien dat ze al zo oud zijn. Goede aankoop destijds.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is niet te zien dat ze al zo oud zijn! Ik heb zelf eigenlijk niks meer van zo lang geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja alles komt wel weer terug in de mode ;) Goed dat je ze bewaard had

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke laarsjes hoor. Ik vind het erg goed staan. Altijd leuk als je zoiets al heel lang hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Over mini-hakjes kan ik wel meepraten ^^ vroeger was dat bij de overgang naar the real deal :p leuk handtasje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk hoor! Staat je echt goed en ziet er lekker winters uit. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo leuk he om oude items weer te herontdekken! Mooie outfit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldige collectie jassen, en je lange jas is geweldig

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!