De Pokeplate

Gisteren vierde mijn vader zijn verjaardag en reden we naar zijn huis in Brabant. Ik vind het huis waar mijn vader met zijn vriendin en haar dochter woont echt geweldig! Overal staan planten en hangen kunstobjecten. De sfeer in de woonkamer is heel leuk, vooral als de zon schijnt en de het geheel verlicht wordt. Dan lijkt het een beetje alsof je in een kas zit.

Mijn vader en zijn vriendin hadden enorm hun best gedaan op het diner en dat is te zien! In plaats van de Pokebowl maakten zij de Pokeplate. Ziet het er niet geweldig uit!? Op dit soort momenten ben ik een echt flexi-veganist haha! Alles wat je je maar kunt bedenken lag op het bord: tonijn sashimi, avocado, gerookte kip, radijs, wakame salade, zeekraal, champions, eendenborstfilet, omelet, sojaboontjes, een garnaal, zalm, mais, en natuurlijk rijst. Kortom: Liefde 💕

Het was echt heerlijk! Dit ga ik sowieso zelf ook eens maken. En eigenlijk is zo'n plaat ook veel handiger dan een kom, want daar moet je eerst door al het lekkers graven voordat je bij de rijst komt haha. Ben jij fan van de Pokebowl/plate trend? Maken jullie het wel eens zelf?

Follow

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!