Mijn 30ste verjaardag

Op 29 juli ben ik 30 jaar geworden! Ik heb lang getwijfeld of ik het wel wilde vieren en daarna hoe ik het dan wilde vieren. Uiteindelijk besloot ik om een diner te organiseren voor mijn (schoon)ouders, de kinderen en aanhang. Het leek eerst een bewolkte frisse dag te worden, maar toen we de tafel dekten kwam ineens de zon door en werd het toch een zomerse namiddag. 
Het thema van het diner was Italiaans, vandaar de citroenen op tafel en op het menu ;) Charlot was zo lief om mij te helpen met het koken zodat Maikel de drankjes kon verzorgen. 
In de ochtend werd deze ballon bezorgd met als afzender mama en René. Ik voelde me meteen jarig :)
Om 17:00 kwam iedereen binnen en kreeg ik een slinger met foto's van mijn geboorte tot 29ste jaar. Zo leuk gedaan! 
Na een welkomst drankje en toen iedereen zijn plekje aan tafel had gevonden, was het tijd voor de amuses: een borrelplank en bruschetta's. 
Na de amuses was het tijd voor het voorgerecht: Vitello Tonato. 
In de keuken waren wij steeds druk bezig met het bereiden van het volgende gerecht. Het was een gezellige, chaotische boel haha! Maar we namen wel elke keer de tijd om ook aan tafel te schuiven en rustig mee te eten. Omdat we vooraf zo goed hadden voorbereid kon dit ook en duurde het steeds niet al te lang voordat we het volgende gerecht konden serveren. 
Gezellig met zijn allen aan tafel! 😍
💛
Van het hoofdgerecht heb ik geen foto's gemaakt omdat ik blij was dat alles op tijd op tafel stond, en ik was ook gewoon bezig met genieten en in het moment zijn ^^

Hierboven een foto van het toetje: Tiramisu met limoncello. Echt zo lekker! Ik ben helemaal trots (nog steeds haha) dat die zo goed was gelukt. 
In de avond konden de lichtjes gezellig aan en werd het super cozy in de veranda. Het was zo'n geslaagde dag!! Ik ben echt enorm blij hoe het allemaal is gelopen. Het eten was lekker en allemaal goed gelukt, het was gezellig, we hebben gelachen, het weer was goed en ik voelde me ook echt jarig. Ik ben blij dat ik heb gekozen om het te vieren en ook om het op deze manier te vieren 😊 Een avond die ik niet snel ga vergeten!

1 opmerking

  1. Wat een gezelligheid was het zo te zien.
    Nog een late gelukkige verjaardag.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!