Inhaalslag: boshuisje, geitenyoga & WK borrel

Nadat we terug kwamen uit Engeland is de tijd ZOOO ontzettend snel gegaan! Ik wist niet eens meer precies wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen weken. Maar omdat er best veel leuke dingen zijn gebeurd en ik van veel dingen wel enkele foto's heb gemaakt, wilde ik twee of drie inhaal-posts maken. Zodat ik voor het einde van het jaar toch alles heb opgeschreven en het dagboek van 2022 compleet is :) 
 Begin oktober hadden we van de 3 weken vakantie nog 1 week over en die hebben we besteed in een boshuisje op de Veluwe. Na de drukke steden in Engeland en Schotland was het heerlijk om een aantal dagen helemaal niks te hoeven doen. We hebben lekker uitgebreid geborreld, gewandeld met Nori, serie gekeken en in het huisje zat ook heel chill een bubbelbad. Daar hebben we ook elke avond in gerelaxt.  
Nori heeft een grotere mand waar ze helemaal verliefd op is, zo lief!

Bijkletsen met mama, René, Joost en Sam. We besloten allemaal wat lekkers te maken en als een soort buffet te serveren. Alles was super lekker en het was een gezellige avond. 
Op 13 november ben ik met Charlot naar geitenyoga gegaan. Dit had zij aan mij gegeven voor mijn verjaardag. Het was zo grappig! Eerst moesten we met een groep de geiten van de ene plek in de stal naar de andere plek begeleiden en dat ging natuurlijk bijna niet haha. En daarna gingen we yoga doen terwijl de geiten om ons heen liepen en soms zelfs op mensen gingen liggen. Echt een leuke ervaring!
We hebben een prachtige herfst gehad met veel zonnige dagen <3 heerlijk om te wandelen. Om eerlijk te zijn heb ik dat wel te weinig gedaan. Maar de keren dat we zijn gaan wandelen, in bijvoorbeeld Elswout, heb ik genoten. Zo'n wandeling werd dan afgesloten met chocomelk en een stuk taart, echt genieten!
In het weekend van 20 november kwamen we met de familie van Maikel bij elkaar voor het halfjaarlijkse familieweekend. Dit keer in Bergen aan Zee. We hebben een gezellig en relaxt weekend gehad; zijn naar de film geweest en naar het aquarium. Ook hebben we gezellig samen gegeten en spelletjes gedaan :) Nori vond het ook erg gezellig, die was voor het eerst mee!
Eind november begon ook het WK Voetbal in Qatar. Ik vind het altijd leuk om EK en WK wedstrijden van voetbal te volgen en het werd extra leuk omdat we op het werk een WK-pool hadden. Iedere moest de scores voorspellen en als je die goed had kreeg je punten. De winner aan het einde van het WK krijgt een prijs. Op kantoor deed vrijwel iedereen enthousiast mee dus dat was leuk. We hebben zelfs een aantal wedstrijden op ons telefoon gekeken terwijl we aan het werk waren haha. En er was een WK borrel georganiseerd voor de wedstrijd van NL tegen Ecuador met allemaal oranje snacks en Aperol Spritz. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik kan niet geloven dat het dit weekend al kerst is!!! De tijd is zo snel gegaan (ik blijf het zeggen haha)! Ik hoop dat iedereen fijne feestdagen heeft en geniet van het samenzijn met familie en vrienden 💕🎄🎅Vrolijk kerstfeest! 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!