Inhaalslag 2: Gustav Klimt, Kerstdiner kantoor & BLACKPINK concert

 Vandaag ga ik een aantal blogposts achter elkaar maken/uploaden omdat ik het mooi vindt om alles wat in 2022 is gebeurd, nog in 2022 ook online te zetten :) Ik houd van een frisse start en zo kan ik 2023 beginnen met een schone lei hier op mijn blog. 
In het eerste weekend van december ben ik met Charlot naar de tentoonstelling van Gustav Klimt geweest. Dit was niet zomaar een tentoonstelling maar een speciale lichtvoorstelling in Fabrique des Lumières. De hele zaal werd letterlijk van top tot teen gewikkeld in kunstwerken van Gustav Klimt, op de vloeren, de muren en het plafond. Heel bijzonder en leuk om mee te maken. 
Één van mijn favoriete artiesten heeft een nieuw album uitgebracht en ik vind het heerlijk om naar te luisteren. Zeker tijdens het wandelen met Nori of als ik in de trein zit. 

Bijna iedere avond stond er wel een wedstrijd van het WK op. We hebben bijna alles gezien en ik vind het ook altijd leuk om wedstrijden van het WK of EK te kijken. Hoewel ik soms tussendoor wel eens afdwaal met mijn gedachten of even wat anders ga doen, zoals bijvoorbeeld een Japanse les op Duolingo ;) 
In de eerste week van december hebben we de kerstboom ook weer in huis gehaald. Het was even spannend of Nori er in zou gaan bijten of spelen met de kerstballen. Ze vond het in het begin wel raar zo'n boom in huis haha. Maar het is gelukkig heel goed gegaan. De boom staat nog steeds netjes rechtop. 
9 december was het kerstdiner met mijn kantoor. Ik werk er al bijna 3 jaar, maar door Covid konden we geen kerstdiners organiseren dus dit was mijn eerste keer. Het was super gezellig! We gingen uit eten en hebben na het eten de wedstrijd NL-Argentinië gekeken. Ook hadden we een quiz gemaakt en verder werd er lekker veel gedronken, gekletst en gelachen. Het was een geslaagde avond!
We hebben al een paar hele koude dagen gehad de afgelopen weken! Sommige avonden in december was het zelf -10! Ook op de dag dat we naar de kerstmarkt in Haarlem gingen was het super koud. Bovendien was ik brak van het kerstdiner van werk, dus dat hielp ook niet bepaald haha. De warme chocomelk was wel extra lekker met de kou. 
Ik ben begonnen om af en toe kleine stukjes over mijn dag in het Japans op te schrijven. Daar heb ik een klein schriftje voor gekocht. Het was meer een goed voornemen voor 2023, maar ik ben alvast begonnen omdat er in december veel was om over te schrijven :) 

Nori lag zo lief met haar Dentastick onder de boom <3
Ze kijkt ook graag naar buiten, dan staat ze er zo schattig bij!

Met Sophie heb ik maandag 19 december een High Tea gedaan bij Ted's in Den Haag. Niet een klassieke High Tea maar eentje met Amerikaanse invloeden: pancakes met bacon en maple syrup en wafelfrietjes met truffelmayonaise. Het was erg lekker en gezellig om zo bij te kletsen!
21 december was Fenne jarig. Zij is één van mijn collega's en over het afgelopen jaar is zij ook een vriendin van mij geworden. We hebben dezelfde humor en kunnen goed samenwerken. Voor haar verjaardag waren er kaneelbroodjes op het werk. Zo lekker!

100 dagen achter elkaar heb ik Duolingo gedaan! Best een mijlpaal al zeg ik het zelf haha! Inmiddels zit ik op de 110 dagen volgens mij en ik wil proberen het 365 dagen vol te houden. 
Op 22 december ben ik na werk naar het concert van BLACKPINK gegaan! Ik was nog nooit naar een concert geweest en al helemaal niet naar een Kpop (Koreaanse popmuziek) concert. Omdat ik verder ook geen mensen ken met wie ik naar het concert kon gaan had ik alleen voor mijzelf een kaartje gekocht. Het was in de Ziggo Dome dus na werk kon ik er makkelijk heen. Ik was wel nerveus om alleen te gaan, maar het was uiteindelijk super leuk! In de rij raakte ik in gesprek met 3 meiden en met eentje heb ik uiteindelijk tot aan het concert heel gezellig gekletst. Zij had natuurlijk een andere plek dan ik dus we zijn elkaar wel kwijt geraakt daarna. Het concert zelf was echt geweldig! Ik zat naast meiden die ook volop meezongen en dansten. De sfeer was heel goed en het optreden ook! De meiden van BLACKPINK kunnen heel goed live zingen en het was echt een show. Ik ben heel blij dat ik ben gegaan en ik denk dat ik in de toekomst vaker naar dit soort optredens wil gaan. Zeker nu ik heb geleerd dat alleen gaan helemaal niet erg is :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Dat was het voor deel 2 van de inhaalslag van november/december 2022. De volgende post gaat over kerst. Dus die volgt zo. Wel gek om op de laatste dag van 2022 nog even alles online te zetten haha. Maar ook wel weer leuk om zo alvast een beetje terug te blikken op 2022. Fijne dag allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!