Mijn eerste designer tas: YSL Loulou Small

Zoals jullie wel weten staat een designertas al jaarrreennnn op mijn wishlist. Er zijn meerdere tassen die ik mooi vind maar het merk waar ik echt verliefd op ben als het op tassen aankomt is: Yves Saint Laurent (YSL). De tassen van YSL zijn zo tijdloos en iedere keer als ik een review kijk op Youtube of lees online, dan zegt iedereen dat de kwaliteit van YSL tassen heel erg goed is. Zo'n 3 jaar geleden viel mijn oog al op de YSL LouLou small/mini, toen heb ik een plaatje ervan opgeslagen en sindsdien is er geen andere tas voorbij gekomen waar ik liever mijn geld aan zou besteden. 
De enige reden waarom ik steeds maar niet de stap nam om er eentje te kopen was, buiten het feit dat het erg veel geld is, dat ik vond dat ik het niet echt verdiende. Ik wilde ook niet op een random middag naar de winkel gaan en dan ff snel de tas kopen. Nee, ik wilde er een bepaald gevoel bij hebben, er een speciaal moment van maken en 100% zeker zijn dat ik hem echt echt echt wilde kopen. 

Toen kwam mijn 29ste verjaardag in beeld en ook kwam de gedachte in mij op om mezelf de tas cadeau te doen. Daar had ik voor mijn 28ste verjaardag ook al even aan gedacht maar toen voelde het nog niet goed. Nu wel! Ik heb het afgelopen jaar zo hard gewerkt, zoveel overuren en stress, en onder andere daardoor was ik zo moe van alles. Het geld dat ik met dat harde werken heb verdiend, dat wilde ik nu uitgeven. Mezelf het cadeau geven waar ik al jaren over nadenk. Nu vind ik dat ik er echt recht op heb, dat ik het echt heb verdiend. :) 

En zo stond ik samen met Fenne en Marlie (twee lieve collega's), op donderdag 28 juli in de YSL boutique van de Bijenkorf. Fenne heeft zelf een aantal designer tassen en ik was blij dat zij mee was want ze gaf me niet alleen goed advies over welk formaat tas ik het beste kon kopen, maar ze spoorde ook zowel mij als Marlie aan om allemaal verschillende tassen te passen. Als je er dan toch bent haha! We kregen ook wat te drinken en hebben lekker ons tijd genomen. 

Uiteindelijk moest er natuurlijk wel een keuze gemaakt worden. Ik was niet van gedachten veranderd qua model, maar twijfelde wel over het formaat. Ik wilde namelijk in eerste instantie de mini kopen. Maar die is dus vrij klein en er past alleen je telefoon, sleutels en een paar pasjes in. De small-versie is wat groter en daar past bijvoorbeeld ook nog je zonnebril en airpods bij. We hebben een lijstje gemaakt met voors-en-tegens en daarna was ik eruit. Het werd de YSL LouLou Small!
Bij het pinnen van het bedrag moest ik wel even slikken hahaha! Maar ik ben zoooo blij met de tas. Hij is zo mooi en voelt zo luxe. Ik heb hem al een paar keer gedragen naar werk en dat werkte prima, alles wat ik nodig heb past er in. Dit is echt een tas die ik de rest van mijn leven ga dragen, zo tijdloos en mooi dat het is! 

Nadat de aankoop was geslaagd ben ik met Fenne nog uit eten geweest bij pizzabar Fiko en dat was ook mega gezellig! Het was echt een leuke avond en voor mij de perfecte gelegenheid om deze tas te kopen. Soms mag je jezelf best eens goed verwennen van je verdiende centjes ;) 

Fijne zondag allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!