De eerste week van januari

1 januari: Dit was een heerlijk luie dag. Precies zoals Nieuwjaarsdag hoort te zijn :) Wel had ik zin om één ding op te ruimen, en dat was de kast waar ik al mijn creative spullen in bewaar. Die was helemaal ontploft en er lag ook van alles in dat er niet thuis hoorde. Ik dacht dat doe ik wel even, maar uit eindelijk was ik er alsnog meer dan een uur mee bezig. Gelukkig mag het resultaat er zijn. Nu heb ik tenminste weer overzicht ;)
2 januari: De zon scheen! Een mooie start van het nieuwe jaar. Einde ochtend reden we naar mama en René om hen gelukkig nieuwjaar te wensen en lekker oliebollen te eten. 
4 januari: De eerste werkdag van 2022. Ik zag er best wel tegen op, omdat ik bang was dat het nog steeds heel druk zou zijn. Maar gelukkig viel het mee. 
In de avond begon ik aan een nieuwe brief voor Anne. Zij is mijn Nederlandse penvriendin. Het schrijven van brieven (en het ontvangen ervan) blijft leuk. 
8 januari: De rest van de werkweek was niet bijzonder. Gewoon kantoordagen en s' avonds serie kijken. Ik was echt moe nog van de drukte rondom kerst en oud en nieuw. Daarom had ik express geen afspraken gemaakt voor dit weekend. Even helemaal niks was precies wat ik nodig had. 
Zaterdag regende het de hele dag, maar dat vond ik totaal niet erg. Tot 17:00 heb ik in mijn pyjama gezeten, aan penpalbrieven gewerkt en naar een relaxte BTS playlist geluisterd. 
Maikel moest door de regen naar de supermarkt en omdat Indy zo aan het zeuren was voor eten moest hij voor straf tegen de natte jas van Maikel hangen hahaha, arm beest. 
Dit is de brief die ik voor Anne heb gemaakt. Dit keer met een ruimtevaart thema.
In de avond kwamen Charlotte en Koen langs. We hadden elkaar sinds begin december niet meer gezien dus het was leuk om bij te kletsen en spelletjes te doen. En om het nieuwe jaar te vieren bestelden we sushi. Zo lekker!!
9 januari: Zondag had ik weer een relaxte dag omdat het nog steeds regende. Ik begon aan een andere brief. Deze is voor Verena die in Oostenrijk woont. 
10 januari: Maandag is altijd mijn parttime dag en daar ben ik heel blij mee. Zeker nu dat de zon scheen afgelopen maandag. Ik ging lekker wandelen en heb verder niet veel bijzonders gedaan. Indy genoot ook van het mooie weer vanuit zijn plekje op de bank ;)

Vandaag was EINDELIJK een rustige dag op het werk. Godzijdank haha! Ik ben nog steeds super moe van alle drukte van afgelopen weken. Vanavond op tijd naar bed. Fijne avond allemaal :)

5 opmerkingen

 1. Leuk dat je echte brieven schrijft. Ik deed dit vroeger ook zoveel. Eigenlijk veel leuker dan mailtjes :) Ik was ook moe van de feestdagen en heb daarna ook lekker gerelaxed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat vind ik ook! Het ontvangen van post maakt me zo blij, vooral omdat de meeste brieven echt kunstwerkjes zijn :)

   Verwijderen
 2. Altijd lekker, het jaar beginnen met opruimen. Ik heb na de feestdagen ook rustig aan gedaan en ben er nu lekker een weekje tussenuit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, dan ineens is er motivatie voor een schoon huis ;)
   lekker even er tussen uit! Geniet ervan!

   Verwijderen
 3. Hier heb ik ook mijn Creative kast op geruimd.
  Vroeger schreef ik ook steeds brieven, ik had voor een pennenvrucht. Ik was altijd blij als er een op de bus zat van haar.
  Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!