Amsterdam Light Festival

Oeps, het is alweer bijna twee weken geleden sinds mijn laatste bericht 😅De tijd gaat snel. En ik moet zeggen dat ik ook niet veel bijzonders heb gedaan. Doordeweeks werk ik gewoon en de weekenden zijn vrij rustig. Maar dat vind ik niet erg :) Ik begin eindelijk weer een beetje energie te krijgen en zin om dingen te ondernemen, iets wat ik in december en begin januari helemaal niet had doordat ik zo moe was. Nu dat we ook langzaam aan weer uit lockdown komen geeft dat positieve energie. 

Vorige week vrijdag hadden we wel een leuk uitje, namelijk het Amsterdam Light Festival. Na werk spraken we bij station Amsterdam Centraal af met Koen en Charlotte. Vanuit daar begonnen we aan de wandeling langs de lichtgevende kunstwerken. De kunstwerken hangen door een groot deel van Amsterdam, voornamelijk over en in de grachten. Normaal gezien kun je dan ook via een rondvaart de route volgen, maar door Corona was dat dit jaar niet mogelijk. 
Dit vond ik het mooiste kunstwerk van de hele wandeling :)
Koen had wijn en bier meegenomen zodat we onderweg ook een drankje konden doen. Het was een gezellige boel op straat. Veel mensen liepen de route en overal stonden kleine groepjes te kletsen met een drankje en afhaal eten. Het voelde echt een beetje als een nachtelijk festival, alleen de muziek miste nog ;) 
De wandeling was ongeveer 6,5 kilometer en we hebben hem helemaal afgelopen. Het was wel lang geleden dat ik zo'n lange wandeling had gemaakt dus de volgende dag had ik flinke spierpijn hahaha! 
Het was wel leuk en gezellig om als groepje te doen! :) En een goed begin van het weekend.

Dit was helaas het laatste weekend van het Light Festival, dus ik kan het niet meer aanraden om te doen deze winter. Maar ik kan het voor komende winter zeker wel aanraden! Meestal begint het rond 20 december en loopt dan tot eind januari.

Ik spreek jullie snel weer! xx

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!