Zeeland 2021 - Stranddag

Na een week in quarantaine te hebben gezeten, pakten we zondag 25 juli snel onze spullen en vertrokken naar Zeeland. We hadden nog één week vakantie dus daar wilden we het maximale uithalen :) Eenmaal aangekomen in Zeeland stonden de bolussen en koffie al klaar. Een goed begin!
Omdat er voor de rest van de week veel regen werd voorspelt en het nu mooi weer was, besloten we direct naar het strand te gaan. Maikel en Nikkie hebben gezwommen en pap en ik hebben lekker in het zonnetje gezeten en genoten van het zomerse weer. 
De lucht was super mooi en de wolken namen steeds een andere vorm aan. Deze wolk lijkt op een hond vind ik haha. 
Om te vieren dat de vakantie nu echt was begonnen hebben we bij een strandtent Aperol Spritz gedronken. Dat is mijn één van mijn favoriete zomer drankjes <3
Het weer veranderde ineens snel en een dreigende lucht kwam vanuit zee onze kant op. Gelukkig zaten we droog en het zorgde voor spectaculair uitzicht op regen en bliksem. 
Eenmaal terug in het huisje hebben we Olympische Spelen gekeken met hapjes als diner. Vooral de burger met cheddar was erg lekker!
We zouden die avond eigenlijk niks bijzonders doen maar rond 21:30 zag ik ineens dat de lucht oranje kleurde en zijn we als een malle naar het strand gerend. Om 21:45 ging de zon onder maar we hebben toch nog de mooie ondergang kunnen zien. Ik kan daar zo van genieten! Zo'n mooie zonsondergang verveeld nooit :)

En zo verliep onze eerste dag in Zeeland. Als ik naar de foto's kijk wordt ik direct weer ontspannen haha. Jammer dat morgen mijn werkweek weer begint. Maar gelukkig heb ik nog meer foto's van Zeeland om de komende dagen met jullie te delen. Fijne avond allemaal! Xx

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!