Positief getest

Er was bijna geen ontkomen aan, drie weken geleden vlogen de berichten van mensen die positief testten je om de oren! Twee weken waren de nachtclubs open en de besmettingscijfers vlogen omhoog. Zelf was ik niet uit geweest of naar een festival gegaan, dus ik dacht dat wij er wel goed mee weg zouden komen. We deden ook nog eens extra voorzichtig, want de vakantie stond voor de deur...
Toch mocht het niet baten. De eerste dag van onze vakantie, zaterdag, gingen we naar de GGD voor een PCR-test. En ja hoor, de volgende ochtend was de uitslag positief. Enorm balen want de eerste week van onze vakantie viel daardoor compleet in het water. Zeven dagen in quarantaine en als je dan 24 uur klachtenvrij bent mag je weer naar buiten. Bij Maikel viel het gelukkig allemaal mee, zelf was ik er wel behoorlijk ziek van. Vier dagen lag ik met koorts in bed en heb ik bijna alleen maar geslapen. Gelukkig ging het daarna snel weer beter. Op dag 6 voelde ik me weer zo goed als de oude en heb ik deze foto's van Indy gemaakt. Lief he! De Hortensia stond er toen ook prachtig bij. 

Zondagochtend waren we allebei klachtenvrij en toen kon alsnog onze vakantie naar Zeeland beginnen. Al was het maar voor vijf dagen. Daar komen nog blogposts over :) 
Ik ben blij dat we zo goed van Corona zijn hersteld. Het kan natuurlijk ook heel anders lopen met deze nare griep. Dus daar ben ik wel dankbaar voor. We hebben nu ook ons herstelbewijs dus voorlopig zit een tweede prik er niet in maar daar staat dan weer tegenover dat we ook niet hoeven te sneltesten voor toegang (als dat weer van start gaat in september). Dat scheelt een hoop gedoe. Ook ben ik erg opgelucht dat ik niemand heb aangestoken. Van werk hebben een aantal collega's na vijf dagen een test gedaan en iedereen was negatief. Gelukkig!! Zo bekijken we het allemaal maar van de positieve kant. 

Dit was een wat andere post dan normaal, maar omdat deze blog een soort dagboek is wilde ik er toch over schrijven. Hierna weer gezellige blogposts op komst ;) Fijne zondag allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!