Fotomomentjes van de afgelopen week

De moestuintjes van de AH gaan enorm goed! Ze groeien als kool en na slechts 3 weken was het alweer tijd om ze te verpotten. Het is heel makkelijk dat ze in turfbakjes zitten en zo in één keer de nieuwe aarde in kunnen. Afgelopen zondagmiddag heb ik lekker in het zonnetje de moestuintjes verpot :)
Nu ongeveer een week later staan ze er mooi bij in de vensterbank en groeien nog steeds heel hard. Ik denk dat het binnenkort tijd is om ze naar buiten te brengen. Maar ik weet nog niet helemaal hoe ik dat wil aanpakken. Ik denk dat ze zware regen nog niet aankunnen en waarschijnlijk moet ik grotere potten kopen om ze in te stoppen. Daar ga ik nog even over denken :)
Afgelopen maandag ging ik met Charlotte naar Amsterdam. Daar hebben we geshopt EN lekker even op het terras gezeten. Mijn eerste keer terras sinds een half jaar!! Zo lekker om weer barista koffie uit een glas te drinken in plaats van een to-go beker. 
Indy is inmiddels alweer bijna 15 jaar oud! Hij gaat niet heel vaak meer de tuin uit, maar als hij dat wel doet dan moet hij als hij terug wil altijd heel moeilijk springen op een steen. Wij kunnen die bijna vrije val niet meer aanzien en dus besloten we een kippentrappetje te bouwen. Nu kan Indy gewoon rustig naar beneden lopen vanaf het schuur dak :) 
Op Hemelvaartsdag afgelopen donderdag vierde mijn neef zijn verjaardag. Hij had voor de gelegenheid een terras afgehuurd en gezorgd voor een open-bar. Het was heel gezellig om familie weer te zien en het weer was heerlijk! We hebben lekker gedronken en bij gekletst :)
Met broertje <3
Overal hangt nu mooie Blauwe Regen (Wisteria). Vooral onderweg naar werk kom ik veel huizen tegen met deze prachtige bloemen. 

En dan als laatste: we hebben vandaag onze eerste Hello Fresh box binnengekregen! De laatste tijd zijn er zoveel mensen om ons heen begonnen met Hello Fresh en vrijwel iedereen is enthousiast. Dus hebben we ons laten overhalen om het ook te gaan gebruiken. We hebben een vegetarische box met 5 maaltijden per week. Ik ben heel benieuwd! De recepten zien er lekker uit en de ingrediënten die we voor deze week hebben ontvangen zien er ook goed uit. Het is in ieder geval een heel fijn idee dat we morgen geen boodschappen hoeven te doen! 

Nu ga ik lekker serie kijken (the Bold Type) met thee. 
Fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!