Pubquiz, Sushi en kledingkast uitruimen

 1. Afgelopen werkweek was voor het eerst in tijden eens rustig. Er was genoeg te doen, maar we voelden in ons team geen stress en dat was heerlijk. Nu konden we ook eens rustig koffie drinken en af en toe eens kletsen. Een collega was jarig en die had Celebrations meegenomen als traktatie, altijd goed bij de koffie.
2. Toen ik dinsdagochtend naar werk fietste trapte ik ineens mijn ketting door de midden... echt heel typisch want voor het weekend had ik nog aan collega's verteld dat mijn fiets dan wel oud is, maar het nog prima doet 😂 Gelukkig stond er nog een "werk"fiets voor mij klaar. Die mag ik hebben, hoe aardig!

 3. S'avonds op de bank kwam Indy lekker warm bij mij liggen. Hij legde op een gegeven moment zijn pootje op mijn hand, zo schattig😍
4. Donderdag werd op werk een pubquiz georganiseerd. Om het corona-proef te houden werden er teams van 4 personen gemaakt die in kamers verspreid over het pand konden zitten. De quiz werd via Zoom gehouden, daar konden we ook de andere teams op zien en horen. Het was echt leuk gedaan met goede vragen en we hadden de grootste lol om de vragen over collega's.
 5. Na de quiz mochten de mensen die dat wilden nog samen een wijntje drinken. We waren met een groep van ongeveer 10 mensen en het was erg gezellig. Op een gegeven moment kwam er zelfs pizza omdat het al vrij laat was en iedereen trek had gekregen.
6. Voordat we aan de pizza begonnen ontsmette iedereen netjes zijn handen met alcohol, en voor de grap deden we net alsof we de pizza ook wilden gaan ontsmetten haha!
 7. Vrijdag was ik brak, haha. Het was de avond daarvoor niet eens heel laat geworden, maar zo'n werkdag van 8:30 tot 22:00 en een paar wijntjes hakt er toch wel in. Gelukkig voelde ik me later op de dag een stuk beter en gingen Maikel en ik lekker sushi eten bij Sumo om het weekend te vieren. Dit was de eerste keer Sumo sinds de uitbraak van corona en het was weer heerlijk!
8. Gisteren werden we wakker met veel regen. Het voelde zelfs een beetje herfstachtig.
 9. Eerst maar eens rustig wakker worden met een kop koffie en bedenken hoe we deze regenachtige dag zouden gaan besteden.
10. We vinden het steeds leuker om dingen in huis aan te pakken en op te ruimen. Ontspullen werkt echt verslavend haha! Nu dat het zo regenachtig was en we het hele weekend geen afspraken hadden, was het een prima moment om de kledingkast eens aan te pakken. Zo zag het er dus eerst uit, echt een verschrikking haha! Jaren lang hebben we hier van alles verzameld; van kleding tot handdoeken en beddengoed. Nooit werd er naar omgekeken maar daar ging nu verandering in komen.
 11. De kast leeghalen ging eigenlijk vrij snel, kleding gooiden we op ons bed en de rest op zolder.
12. Maikel ging toen aan de slag met het schuren en verven van de binnenkant van de deur. Dit moest ook nog een keer gebeuren en nu kwam dat goed uit. Ik hield mij ondertussen bezig met het uitzoeken van alle kleding, beddengoed en handdoeken.
13. Na een paar uur was de deur mooi wit en lagen er beneden al 6 gevulde zakken voor de textiel-bak. Ik vind het makkelijker om dingen weg te doen als ik weet dat ze worden gerecycled. Dat is zoveel beter dan gewoon maar dingen in de prullenbak gooien.
14. Zo zag de kast er gisterenavond laat uit. Het zwarte kledingrek is nieuw Daarvan willen we er twee naast elkaar, maar het is nog even wachten tot de tweede is gearriveerd. Verder willen we de plank aan de rechterkant weghalen, die wand blijft dan leeg zodat er aan het einde een spiegel kan komen en eventueel wat posters/foto's. Verder willen we nog een rek voor schoenen en tassen en de plank aan de linkerkant moet lagen komen te hangen.

Vandaag hebben we de kledingkast nog wat verder verbouwd maar daar zal ik later foto's van laten zien als we weer wat verder zijn. Het begint in ieder geval ergens op te lijken.

Hoe was jullie weekend?

4 opmerkingen

 1. Heerlijk om te ontspullen! Het ziet er echt heel mooi en handig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Ik begin het ook steeds leuker te vinden :) en dankje!

   Verwijderen
 2. Wow dan hebben jullie echt veel weg gedaan! Ik ben zo af en toe ook bezig met ontspullen. Het geeft zo fijn gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne weekje had je weer.
  Hier moet ik dringend ook eens mijn kast uit kuisen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!