Summer Dress And Fresh Flowers

Vandaag kon ik mijn nieuwe jurk en sandalen aan naar werk! Het voelde als een echte zomerse dag ondanks dat ik de hele tijd op kantoor heb doorgebracht. We hebben zelfs moeten overwerken omdat er om 17:00 nog een spoedklus binnen kwam, pas 19:30 was ik thuis. Toch zat ik vandaag lekker in mijn vel. Zelfs nu ben ik niet heel moe en zit ik gewoon nog te bloggen! Net als gisteren, toen had ik ook ineens nog de zin en energie om te bloggen. Heel apart want de afgelopen weken was ik iedere avond na werk helemaal gesloopt. Misschien dat ik nu eindelijk mijn draai begin te vinden.

Het helpt denk ik dat ik meer wandel, de zon veel schijnt en dat het over het algemeen lukt om op doordeweekse avonden zo'n 8,5 uur slaap te pakken. Maar wat ik ook merk is dat wanneer ik een leuke outfit aan heb, ik mij ook zoveel productiever en vrolijker voel. Dat klinkt misschien dom maar je kent het zelf vast ook wel dat wanneer je een luie outfit aan hebt, zoals je pyjama of joggingpak, je je automatisch ook luier voelt. Dat heb ik in ieder geval wel. Gisterenavond was ik helemaal enthousiast omdat ik wist dat ik mijn nieuwe jurk vandaag kon dragen en daarom ging ik vanmorgen al met een goed humeur de deur uit. Toen kreeg ik op werk ook nog eens complimenten erop dus dat hielp nog meer! Het is lastig uit te leggen, maar ik voel me goed en hoop dat dit gevoel lang blijft hangen 😊💛

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!