Nieuw tweedehands jurkje

 Hee allemaal! Omg een blogpost van Eva op woensdag😱what's happening!? Haha ja, I know, ik heb mezelf eens een schop onder de kont gegeven en ben vooruit gaan werken. Deze post heb ik dus al op maandag geschreven en hem zo gepland dat het vandaag online komt. Ik weet namelijk dat ik na werk me er niet meer toe kan zetten om nog een blogpost te schrijven. En dat terwijl ik wel leuke ideeën voor blogposts heb. Anyway!! Ik dwaal weer helemaal af. Wat ik hier eigenlijk met jullie wilde delen is de jurk die ik tweedehands op Vinted heb gekocht, voor slechts 7 euro!! Like whattt, dat is toch geweldig!


Sinds de corona-crisis halverwege maart is uitgebroken heb ik vrijwel niet meer geshopt in de winkels of online. Ik heb 1x online een vintage jasje gekocht, en nu dan dit tweedehands jurkje en dat was het. Het kost me niet eens moeite om weinig te shoppen en daar ben ik best trots op. Het scheelt natuurlijk dat het op dit moment ook niet leuk is om nu de stad in te gaan (althans dat vind ik), en online shoppen bij de grote ketens was toch al niet mijn ding. Wat ik wel leuk vind, is rondneuzen op apps zoals United Wardrobe en Vinted. Het is altijd een gok om wat te kopen op deze platforms omdat je niet weet of het kledingstuk wel past en of het ook echt netjes geleverd wordt. Daarom ben ik heel kieskeurig en kijk ik goed naar de reviews van verkopers, de foto's van de producten, en hoe ze ingaan op vragen. De vrouw van wie ik deze zwarte jurk kocht was erg aardig, heeft goede reviews en daarnaast ook zeer nette prijzen voor de kleding die ze aanbied.

Ik ben zo blij dat ik deze jurk van haar heb gekocht! De verzending verliep snel en de jurk is echt als nieuw. Bovendien zit hij heerlijk. Ik kan echt blij worden van het vinden van dit soort pareltjes. Mijn shoplust is ook meteen weer getemd, want deze jurk kan ik aan zowel bij minder mooi weer als tijdens de zomerse dagen.

Het vintage jasje kocht in eind maart en deze jurk in april, nu wil ik in mei proberen om helemaal geen kleding, schoenen of accessoires te kopen. Kijken of dat lukt haha! Wat hebben jullie als laatste qua kleding, schoenen of accessoires gekocht? 
Jurk: WE (tweedehands)
Laarsjes: Stradivarius 

3 opmerkingen

 1. Een heel leuk jurkje, staat je mooi! Ik vind het ook niet leuk om nu de stad in te gaan en heb ook vrij weining online besteld. Best knap van mezelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! en goed bezig :D best fijn om ook te kunnen sparen nu. als alles dan weer mag is het extra leuk om te shoppen haha

   Verwijderen
 2. Wat een leuk jurkje! Het staat je ook echt heel leuk ♡

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!