Nieuw: Vintage jasje

 Ik volg al een tijdje het Instagram account van Christine, een dame woonachtig in Haarlem die online vintage kleding en accessoires verkoopt onder de naam Selected Vintage. In eerste instantie begon ik haar te volgen omdat ik haar stijl erg tof vind, maar hoe meer vintage vondsten ze online zette hoe liever ik ook iets van haar wilde kopen. Regelmatig komen er op haar stories de mooiste kledingstukken voorbij die ze bijvoorbeeld heeft gevonden in Parijs. Ik zat al een aantal keer te twijfelen of ik wat wilde kopen, maar vintage is vrij duur en toen ik nog voor de reisorganisatie werkte paste het gewoon niet binnen mijn budget...


Nu heb ik natuurlijk een nieuwe baan en aankomende woensdag zit mijn proeftijd van een maand erop. Ik krijg dan ook mijn eerste salaris en om dat te vieren mocht ik van mezelf iets uit de webshop van Christine kopen. Ze was net weer een paar weken geleden naar Parijs geweest en enkele dagen terug kwamen de nieuwe treasures online. Mijn oog viel direct op een fluweel paars jasje met gouden details. Deze wilde ik hebben!

Hoewel ik pas aanstaande woensdag mijn salaris krijg wilde ik niet het risico nemen dat het jasje dan aan iemand anders verkocht zou zijn. Sinds gisteren ben ik dus eigenaar van dit pareltješŸ’œ
Het jasje zit perfect en ik ben er zo blij mee! Het is echt een bijzonder stuk waarvan je zeker weet dat niemand anders in je omgeving er ook mee rondloopt.

Ik heb geluk dat Christine ook in Haarlem woont en ze daarom het pakketje zelf in mijn brievenbus kon stoppen, dat scheelt toch weer verzendkosten. Hoe leuk is trouwens de verpakking met die droogbloemen en het lint! Dat maakt het extra speciaal.
Dit is zeker niet de laatste keer dat ik wat bestel bij Christine. Omdat we allebei in Haarlem wonen mag ik ook een keer bij haar thuis wat stukken komen passen. Hoe leuk is dat! Wel nadat dit Corona gedoe voorbij is natuurlijkšŸ˜‰ Shoppen jullie wel eens vintage kleding? Zo ja, waar?

2 opmerkingen

 1. Een echt prachtexemplaar! Mooi die details. Ik ga ook eens bij haar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he <3 ben er zo blij mee!
   Kan haar webshop echt aanraden, ze is ook erg behulpzaam :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!