OUTFIT | Summer Ready!

Yess! Het is eindelijk tijd voor de zomer! Afgelopen weekend konden we al even genieten van het zonnige warme weer en nu kan ik niet meer wachten tot het ECHT zomer is. Want echt zomer betekent zowel s'ochtends als s'avonds lekker weer, regelmatig ijsjes halen bij Garrone, dagen aan het strand, de geur van zonnebrand en barbecue, swingen op festivals en natuurlijk zomerse kleding. Vooral jurkjes vind ik op warme zomerse dagen fijn om te dragen! Die zijn lekker luchtig, makkelijk en ook leuk te combineren met een blazer of spijkerjasje als het s'ochtends nog een beetje fris is.


Het jurkje dat ik hier op de foto's draag is van My Jewellery en nu al één van mijn favoriete zomerjurkjes van dit jaar. Ten eerste is de kleur heerlijk zomers en fris. Daarnaast vind ik het design heel mooi. De open rug geeft het net even wat extra's, maar toch kun je het jurkje ook prima aan naar kantoor. Simpelweg door een colbertje te dragen bedek je de open rug 😊 Altijd fijn als je een kledingstuk op meerdere gelegenheden aan kan.

Nog een reden waarom dit jurkje nu al één van mijn favoriete jurkjes van deze zomer is, is omdat ik het ga dragen naar de bruiloft van mijn moeder! Dat maakt het direct een speciale jurk waar sowieso mooie herinneringen aan zitten. Eigenlijk is deze post dus een preview van mijn outfit voor de bruiloft! 😁

Naast dit jurkje heeft My Jewellery nog veel meer leuke zomerjurkjes! Met bloemen, luipaard print, geborduurd en met stippen. Kortom; voor ieder wat wils. Zoek je dus nog een leuk jurkje (of meerdere) neem dan zeker een kijkje bij My Jewellery.


Wat vinden jullie van deze outfit? 

Jurkje: My Jewellery
Hakken: Tweedehands 
Oorbellen: My Jewellery 


*Dit artikel is onderdeel van een samenwerking

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!