Holiday in Crete - Wandeling door de Mili kloof

Oke, het lijkt mij verstandig dat ik gewoon nooit meer de belofte maak om elke dag of om de dag te posten 😅😅Want altijd als ik dat doe dan krijg ik het daarna ineens super druk waardoor het hele plan direct in het water valt. Zo ook 28 mei, toen ik dus dacht dat ik wel om de dag wat kon gaan plaatsen op mijn blog... nu is het bijna twee weken later en heb ik nog maar 2 artikelen geschreven in die tussentijd haha! #fail

Maar goed! Laten we de draad van de posts over onze vakantie naar Kreta weer proberen op te pakken. Op de derde dag besloten we een wandeling te maken door één van de kloven van Kreta. De bekendste kloof is de Samaria kloof, maar deze is 16 kilometer lang en dat vonden wij een beetje te gek. We waren immers wel op vakantie en te veel inspanning stond niet op de planning haha!

We besloten dus een kleinere kloof te bewandelen: de Mili kloof. Deze is 3 kilometer en dan denk je misschien; 'Ohh easy!' Maar dat valt dus best tegen op het heetste uur van de dag haha. Bovendien moest je een deel van de route omhoog klimmen over stenen en dat was nog best pittig.
Gelukkig was er een hoop te zien. Onderweg kwamen we verlaten oude huizen tegen en mooie uitzichtpunten. De natuur was ook echt prachtig en we hebben zelfs BIJNA een berggeit gespot!😀

Mocht je dus op Kreta zijn en een niet al te lange wandeling willen maken dan is de Mili kloof een aanrader. Het pad is duidelijk en prima te beklimmen/lopen voor iedereen (ook als je eigenlijk nooit wandelt). Op het einde hadden we nog lekker een ijsje gehaald bij een cafeetje aan het begin van de kloof. Daar stond ook de hond die je hierboven ziet steeds op de uitkijk naar zijn baasje. Schattig he haha!

De volgende post zal gaan over ons bezoek aan het mooie Chania!
Fijne avond allemaal! Xx

4 opmerkingen

 1. Prachtig! De volgende keer wil ik ook een kloof wandeling gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een aanrader! En vooral omdat deze niet zo lang is :)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige foto's! Bedankt voor de tip! Ik ga volgende maand naar Kreta :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh wat leuk!! Graag gedaan en heel veel plezier dan :D

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!